Menu
Your Cart

FAB32LPB3

FAB32LPB3
FAB32LPB3
FAB32LPB3
FAB32LPB3
FAB32LPB3
FAB32LPB3
FAB32LPB3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32LPB3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32LPB3 is een super gave vrijstaande koelkast uitgevoerd in de kleur pastelblauw. Deze design koelkast is voorzien van de retro jaren 50 stijl elementen zoals afgeronde hoeken en bijpassende greep. Dit model is linksdraaiend en beschikt over een zeer zuinig energieklasse A+++ label 

Vriesgedeelte:
Deze koelvriescombinatie heeft een netto inhoud van 234 liter voor het koelgedeelte en 97 liter voor het vriesgedeelte. Het vriesgedeelte bevindt zich aan de onderzijde en beschikt over 2 lades en een klep. Dankzij het No-Frost systeem hoeft het vriesgedeelte nooit meer ontdooit te worden. 

Koelgedeelte:
De bovenste deur van de FAB32LPB3 geeft toegang tot het koelgedeelte. Het praktische interieur is degelijk en flexibel indeelbaar. Onderin het koelgedeelte is een enkele grote lade geplaatst. Deze lade heeft een inhoud van 30 liter en geeft toegang tot het 0 graden compartiment. Daarin kunnen diverse levensmiddelen veel langer bewaard worden. 

Boven deze lade bevinden zich diverse leggers van veiligheidsglas, afgewerkt met een chromen strip. Tevens is een chromen flessenhouder geplaatst. Het koelgedeelte beschikt verder over degelijke vakken in de binnendeur, heldere en zuinige LED verlichting en een ventilator voor de gelijkmatige verdeling van de temperatuur in het gehele koeldeel. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN8017709262389
PIM1540204953950
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Blauw
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Stroom
Batterij meegeleverd? Nee
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee