Menu
Your Cart

FAB32LPK3

FAB32LPK3
FAB32LPK3
FAB32LPK3
FAB32LPK3
FAB32LPK3
FAB32LPK3
FAB32LPK3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32LPK3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32LPK3 is een linksdraaiende koel/vriescombinatie uitgevoerd in de kleur roze. Deze koelkast is voorzien van de kenmerkende retro jaren'50 stijl elementen zoals afgeronde hoeken en een bijpassende retro greep. Dit type beschikt verder over een zeer zuinig energieklasse A+++ label en is uitgevoerd met een No-Frost systeem waardoor het vriesgedeelte nooit meer ontdooit hoeft te worden. 

Bovenin het koelgedeelte bevindt zich een ventilator voor het homogeen verdelen van de koude lucht in het koelgedeelte. Praktisch verder is de heldere en zuinige LED verlichting. Het interieur van het koelgedeelte is hoogwaardig met glazen leggers voorzien van een chromen afwerkstrip (in hoogte verstelbaar); een chromen flessenrek en degelijke vakken in de binnendeur. Onderin het koelgedeelte is een 0 graden zone geplaatst welke een inhoud van 30 liter heeft. 

Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 234 liter, terwijl het vriesgedeelte 97 liter inhoud heeft. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN 8017709262464
PIM 1540204953952
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Roze
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee