Menu
Your Cart

FAB32LSV3

FAB32LSV3
FAB32LSV3
FAB32LSV3
FAB32LSV3
FAB32LSV3
FAB32LSV3
FAB32LSV3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32LSV3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32LSV3 is een linksdraaiende koelvriescombinatie uitgevoerd in de kleur zilvermetallic en voorzien van een zeer zuinig energieklasse A+++ label. Het vriesgedeelte is voorzien van 2 laden en een klep en toegankelijk door middel van de onderste deur. Dit vriesgedeelte heeft een inhoud van 97 liter en beschikt over een No-Frost systeem. Hierdoor hoeft de vriezer niet meer handmatig ontdooit te worden. 

Koelgedeelte
Daarboven bevindt zich een ruim koelgedeelte met een inhoud van 234 liter welke beschikt over een ventilator voor een gelijkmatige temperatuur overal in het koelgedeelte. Praktisch is de chromen flessenhouder, de degelijke glazen leggers (fraai afgewerkt met een crhomen strip) welke in hoogte verstelbaar zijn en de ruime lade. Deze lade heeft een inhoud van 30 liter en is een 0 graden vershoudzone. Hierin kunnen levensmiddelen veel langer bewaard worden doordat de omstandigheden geoptimaliseerd zijn. Praktisch verder in het koeldeel is de heldere en energiezuinige LED verlichting. 

Design
De FAB32LSV3 heeft de kenmerkende retro jaren 50 vormgeving van Smeg welke naar voren komt in de afgeronde hoeken van de koelkast, de chromen greep en de bijpassende letters S M E G aan de voorzijde van de koeldeur. Standaard is dit model linksdraaiend, desgewenst is deze onder typenummer FAB32RSV3 ook als rechtsdraaiende uitvoering verkrijgbaar. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN8017709262457
PIM1540204953949
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Grijs
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee