Menu
Your Cart

FAB32RBE3

FAB32RBE3
FAB32RBE3
FAB32RBE3
FAB32RBE3
FAB32RBE3
FAB32RBE3
FAB32RBE3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32RBE3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32RBE3 is een hard blauw retro jaren 50 koelkast van 197 cm. hoog. Deze design koelkast beschikt over de kenmerkende afgeronde deuren, chromen greep en bijpassende letters S M E G aan de voorzijde. De koelkast heeft een zeer zuinig energieklasse A+++ label en heeft een rechtsdraaiende deur. 

Achter de onderste deur van de FAB32RBE3 bevindt zich een ruim vriesgedeelte van 97 liters verdeeld over twee lades en een vriesruimte welke toegankelijk is door middel van een klep. De vriezer is No-Frost en hoeft zodoende nooit meer ontdooit te worden. 

De bovenste deur geeft u toegang tot het 234 liter grote koelgedeelte welke is voorzien van glazen legplateaus, sterke vakken in de binnendeur en een chromen rek voor (wijn)flessen. Onderin het koelgedeelte bevindt zich een grote lade met een inhoud van 30 liter. Deze lade geeft toegang tot het 0 graden compartiment waarin levensmiddelen aanzienlijk langer bewaard kunnen worden. De FAB32RBE3 beschikt verder over heldere LED verlichting (energiezuinig) en heeft een ventilator bovenin het koelgedeelte waarmee de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt. 

FAB32 t.o.v. FAB30 en FAB28
De FAB32 is ten opzichte van zijn kleinere broertjes (FAB30 en FAB28) uitgevoerd met 2 thermostaten waardoor het koel- en vriesgedeelte apart instelbaar en regelbaar zijn. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN8017709262297
PIM1540204953964
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Blauw
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Stroom
Batterij meegeleverd? Nee
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee