Menu
Your Cart

FAB32RLI3

FAB32RLI3
FAB32RLI3
FAB32RLI3
FAB32RLI3
FAB32RLI3
FAB32RLI3
FAB32RLI3
FAB32RLI3
FAB32RLI3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32RLI3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32RLI3 is een 197 cm. hoge koelvriescombinatie uitgevoerd met een groot koelgedeelte boven (inhoud 234 liter) en daaronder een vriesruimte met 3 compartimenten (inhoud 97 liter). Deze vriesruimte bestaat uit 2 lades en een klep met een snel invieszone. Het vriesgedeelte is volledig No-Frost en hoeft zodoende nooit meer handmatig ontdooit te worden. 

Interieur
De binnenzijde van het koelgedeelte is uitgevoerd met LED verlichting welke zorgt voor een helder zicht in de koelkast. Praktisch verder is de flexibele indeling met fraaie glazen legplateaus voorzien van chromen afwerkranden, een chromen flessenrek en degelijke vakken in de binnendeur. Onderin het koelgedeelte is een lade geplaatst met een inhoud van 30 liter. Deze lade biedt toegang tot de speciale 0 graden zone waarin levensmiddelen veel langer bewaard kunnen worden. Bovenin het koelgedeelte is verder een ventilator geplaatst. Deze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur in het gehele koelgedeelte. 

De FAB32RLI3 beschikt over een zeer zuinig energieklasse A+++ label en is uitgevoerd met 2 thermostaten waardoor het koel- en het vriesgedeelte apart van elkaar instelbaar zijn. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN8017709262266
PIM1540204953946
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Groen
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Stroom
Batterij meegeleverd? Nee
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee