Menu
Your Cart

FAB32RPG3

FAB32RPG3
FAB32RPG3
FAB32RPG3
FAB32RPG3
FAB32RPG3
FAB32RPG3
FAB32RPG3
FAB32RPG3
FAB32RPG3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32RPG3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32RPG3 is een retro jaren'50 koel/vriescombinatie van het Italiaanse merk SMEG, uitgevoerd in de kleur watergroen en voorzien van een zeer zuinig energieklasse A+++ label. Deze koelkast beschikt over een No-Frost vriesgedeelte welke nooit meer ontdooit hoeft te worden. 

Koelgedeelte:
De bovendeur van de FAB32RPG3 geeft u toegang tot het ruimte koelgedeelte van 234 liter, welke is onderverdeeld in diverse compartimenten. De flessen kunt u eenvoudig kwijt in het chromen flessenrek of in de flessenbak in de deur. Praktisch verder zijn de leggers van veiligheidsglas welke in hoogte versteld kunnen worden. Het koelgedeelte is verder uitgevoerd met heldere en zuinige LED verlichting en heeft een ventilator aan de bovenzijde van het koelgedeelte. Deze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Praktisch verder is de ruime lade onderin. Deze heeft een inhoud van 30 liter en is een speciale 0 graden vershoudzone waarin diverse levensmiddelen veel langer optimaal bewaard kunnen worden. 

Vriesgedeelte:
Onder het koelgedeelte bevind zich een 75 liter vriesgedeelte, uitgevoerd met 1 klep en 2 lades. Ideaal is de knop snel invriezen voor het snel op temperatuur brengen van producten en het No-Frost systeem. De FAB32RPG3 is voorzien van twee thermostaten waarmee u apart de temperatuur van koel- en vriesgedeelte in kunt stellen. Desgewenst is deze koelkast ook als linksdraaiende variant leverbaar (typenr FAB32LPG3) 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN8017709262327
PIM1540204953969
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Groen
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Stroom
Batterij meegeleverd? Nee
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee