Menu
Your Cart

FAB32RRD3

FAB32RRD3
FAB32RRD3
FAB32RRD3
FAB32RRD3
FAB32RRD3
FAB32RRD3
FAB32RRD3
FAB32RRD3
FAB32RRD3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32RRD3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32RRD3 is een retro jaren'50 design koelkast uitgevoerd met kenmerkende afgeronde hoeken en bijbehorende greep. Deze koel/vriescombinatie heeft 2 thermostaten waarmee de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte apart kan worden ingesteld. 

De koelkast beschikt verder over een zeer zuinig energieklasse A+++ label. De onderste deur geeft toegang tot het vriesgedeelte. Deze heeft een inhoud van 97 liter en bestaat uit 2 laden en een klep. Achter de klep is de snelinvrieszone geplaatst. Praktisch verder bij het vriesgedeelte is het No-Frost systeem. Hierdoor is handmatig ontdooien nooit meer nodig. 

Koelgedeelte
De bovenste deur geeft toegang tot het 234 liter grote koelgedeelte. Het interieur is uitgevoerd met fraaie leggers van veiligheidsglas welke afgewerkt zijn met chromen strips. Er bevindt zich tevens een chromen flessenrek en een handige 0 graden lade in het koelgedeelte. Deze lade heeft een inhoud van 30 liter en is ideaal voor het optimaal bewaren van levensmiddelen. 

De binnenzijde beschikt verder over heldere en energiezuinige LED verlichting en is voorzien van een ventilator bovenin het koeldeel. Hiermee wordt de temperatuur gelijkmatig verdeeld. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN 8017709262280
PIM 1540204953962
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Rood
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee