Menu
Your Cart

FAB32RSV3

FAB32RSV3
FAB32RSV3
FAB32RSV3
FAB32RSV3
FAB32RSV3
FAB32RSV3
FAB32RSV3
FAB32RSV3
FAB32RSV3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32RSV3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32RSV3 is een in metallic lak uitgevoerde koelkast in de kleur zilver. Deze rechtsdraaiende uitvoering beschikt over een apart instelbare temperatuur voor het koel- en vriesgedeelte en is voorzien van een zuinig energieklasse A+++ label. Het retro jaren'50 design beschikt over de kenmerkende bolle deuren, bijpassende grepen en is voorzien van het logo van Smeg. 

Koelgedeelte:
Het koelgedeelte van de FAB32RSV3 is flexibel in te delen en uitgevoerd met verstelbare leggers van veilgheidsglas (fraai afgewerkt met chromen strips), een chromen flessenrek, degelijke vakken in de binnendeur en een ventilator bovenin het koeldeel. Deze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Praktisch verder is de heldere en energiezuinige LED verlichting. 

Vriesgedeelte:
Het vriesgedeelte is volledig No-Frost en hoeft zodoende nooit meer ontdooit te worden. Het vriesgedeelte is uitgevoerd met 3 compartimenten verdeeld onder 2 lades en een klep en heeft een netto inhoud van 97 liter. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN 8017709262358
PIM 1540204953966
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Grijs
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee