Bestellen

U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw bestelling verzonden wordt. In de meeste gevallen is de levering voorzien voor de volgende werkdag (wanneer u vóór 22u bestelt), tenzij anders aangegeven.

Naast de standaard levering kan u bovendien kiezen voor één van de volgende opties: 'vóór 12u in huis', 'zaterdag in huis' en 'levering op een specifieke dag'.

Als u uw bestelling wenst te annuleren, willen wij u vragen dit te melden via mail. U kan dan aangeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht. Let op: dit kan alleen als uw bestelling nog niet werd verwerkt. Indien uw bestelling al verwerkt is, kunt u wel nog steeds gebruik maken van uw retourrecht .

De prijzen die wij aanduiden op onze website kunnen steeds wijzigen. Wanneer u reeds een online bestelling had geplaatst vóór een dergelijke prijswijziging plaatsvond, blijft de prijs van toepassing die op het moment van de betaling van de bestelling aangegeven was.
De algemene voorwaarden van onze website gelden voor iedere online aankoop of reservatie. Dit houdt in dat u bij een online aankoop deze voorwaarden aanvaardt. Onderaan elke pagina kan u de Algemene Voorwaarden aanklikken om deze te raadplegen.
Naar boven