Betalen

U kan uw bestelling betalen via Bancontact, kredietkaart (Visa en Mastercard) en PayPal. Daarnaast voorzien wij ook de mogelijkheid om te betalen met ecocheques voor online reservaties en bestellingen met afhaling in de winkel.

Als u bij Selexion bestelt mag u er zeker van zijn dat dit 100% veilig is. Wij werken voor alle online betalingen samen met Ogone, één van de marktleiders als het aankomt op online betalingsverkeer in Europa. Deze e-commerceoplossing zorgt ervoor dat uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden.
Uw rechtstreekse betalingen via kredietkaart en bancontact verlopen in een streng beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, bestelhistoriek en kredietkaartnummer versleuteld worden via een veilige server software om u een maximale veiligheid te garanderen.
U ontvangt uw factuur via e-mail. Uw aankoopbewijs geldt tevens als garantiebewijs, bewaar dit dus zorgvuldig. U kan uw facturen ook terugvinden in uw account.

Ecocheques worden bij Selexion aanvaard als betaalmiddel. U kan ecocheques echter uitsluitend voor de aankoop van ecologische producten. Gelukkig zijn er heel wat ecologische producten die deel uitmaken van ons productassortiment, zoals bijvoorbeeld LED TV’s, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, … Een online aankoop betalen met ecocheques is uitsluitend mogelijk bij reservatie of online aankoop met afhaling in de winkel. Voor thuisleveringen kan u dus niet met ecocheques betalen.

Een overzicht van alle producten die met ecocheques kunnen worden aangekocht vindt u hier.

Naar boven