Bezorgen

Wanneer u een product bestelt via onze webshop kan u steeds kiezen om het toestel zelf af te halen in een winkel in uw buurt of om uw aankoop te laten leveren op het adres van uw keuze (thuisadres of ander adres). U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw bestelling klaar staat voor afhaling in de winkel of wanneer uw bestelling werd overgedragen aan één van onze logistieke partners.

Naast de standaard levering kan u bovendien kiezen voor één van de volgende opties: 'vóór 12u in huis', 'zaterdag in huis' en 'levering op een specifieke dag'.

Daarnaast kan u uw aangekochte artikel(s) ook laten leveren door een vakman. In dit geval selecteert u de optie 'levering & installatie'.

Wij werken samen met een aantal vaste logistieke partners. In functie van het product dat u heeft aangekocht via onze webshop, zal uw bestelling worden thuis geleverd via volgende koerierdiensten: BPost (Vlaanderen), DPD (Wallonië) of Ziegler (voor grote toestellen).

Wilt u graag een beroep doen op onze vakman service, dan kan u uw aangekochte artikel(s) ook laten leveren door één van onze vakmannen. In dit geval selecteert u de optie 'levering en installatie'. Uw product wordt in dit geval niet enkel geleverd, maar ook geïnstalleerd door een ervaren vakman.

Uw online aankopen worden gratis bezorgd in België. U betaalt dus geen verzendkosten voor uw levering aan huis.

Naast deze standaard thuislevering, kan u opteren voor een aantal specifieke bezorgmogelijkheden, nl:
- Vóór 12u in huis: €6,95
- Zaterdag in huis: €9,95
- Levering op een specifieke dag: €5,95

Daarnaast kan u uw aangekochte artikel(s) ook laten leveren door een vakman. In dit geval kiest u voor de optie 'levering en installatie'. Uw product wordt in dit geval niet enkel geleverd, maar ook geïnstalleerd door een ervaren vakman.

Dit is helaas niet mogelijk. Onze webshop is enkel actief in België en daarom is ons aanbod slechts beschikbaar voor consumenten die in België wonen. U kan dus enkel een bestelling bij ons plaatsen als uw gekozen leveringsadres zich in België bevindt.
Naar boven