Ruilen & Terugsturen

Ja, natuurlijk. Voor elk product dat je online koopt, krijg je 14 kalenderdagen bedenktijd. Dat is je herroepingsrecht, en het is wettelijk vastgelegd. Je kunt je aangekochte artikelen in die periode ruilen of terugsturen, zonder dat je een reden moet opgeven en zonder kosten. Je herroepingsrecht begint te lopen de dag na de dag waarop je je artikel aangenomen hebt.

Je doet het in 3 stappen:

Stap 1    Neem contact op met onze klantendienst.

              Bel 03 808 25 75 of mail naar [email protected] om te laten weten dat je je herroepingsrecht wilt gebruiken. Onze medewerkers helpen je verder, zodat het ruilen of terugsturen vlot verloopt.

Stap 2    Vul een retourformulier in.

              Dat moet je samen met je artikel inleveren.

Stap 3    Bezorg je artikel met ingevuld retourformulier terug op een van deze manieren:

   Via bpost. Je biedt het artikel met retourformulier aan in een bpost-punt, samen met het bpost-etiket dat je via e-mail van onze klantendienst gekregen hebt.

   Via de Selexion-winkel. Je gaat met je artikel en retourformulier naar een van onze winkels, waar een medewerker alles voor je regelt.

   Laten ophalen. Je laat je artikel met het retourformulier erbij ophalen na afspraak met onze klantendienst. (Dat kan enkel als het artikel te groot is om het met bpost te versturen.)

Bel altijd eerst 03 808 25 75 of mail naar [email protected].

Enkel ongebruikte, onbeschadigde artikelen in de originele verpakking en met alle toebehoren erbij kun je terugsturen of omruilen. Zodra wij het artikel teruggekregen hebben, kijken we het grondig na. Is alles oké, dan krijg je je aankoop volledig terugbetaald.

Beschadigde artikelen, onvolledige artikelen en artikelen zonder verpakking worden maar voor 75% terugbetaald.

Gebruikte artikelen en digitale producten, zoals software, waarvan de verzegeling verbroken is.

Lees meer over je herroepingsrecht in onze algemene voorwaarden.

 

•   Een link naar het retourformulier vind je in de mail met de bevestiging van je bestelling.

•   Je kunt het retourformulier downloaden.

•   Je kunt ook een retourformulier vragen aan onze klantendienst.

 

Als we je artikel in goede staat en in de originele verpakking ontvangen, met alle toebehoren, documenten en verpakkingsmateriaal erbij, storten we je het aankoopbedrag volledig terug binnen 5 werkdagen.

We maken het bedrag over op dezelfde rekening als degene waarmee je je betaling gedaan hebt of via dezelfde kredietkaart.

Meer details vind je in de algemene voorwaarden.

Naar boven