Ruilen & retourneren

Zoals wettelijk bepaald, geven wij u steeds 14 dagen bedenktijd wanneer u uw product online heeft aangekocht. U kan dus binnen de 14 kalenderdagen na levering van uw bestelling zonder boete en zonder opgave van enig motief het herroepingsrecht uitoefenen.

Als u een artikel wilt retourneren, neem dan eerst contact op met onze klantendienst via 03/320.84.83 of sales@selexion.be. Om uw product naar ons te kunnen terugsturen vragen wij u steeds om het retourformulier in te vullen en op te sturen samen met het product.

Er zijn 3 manieren waarop u een product kan retourneren:

  • U biedt het product aan in een bpost-punt samen met het retourformulier en het bpost-etiket dat u heeft ontvangen van onze klantendienst via e-mail.
  • U biedt zich aan in één van onze winkels met het product en het ingevulde retourformulier.
  • U kan een afspraak maken met onze klantendienst om uw product door ons te laten ophalen samen met het retourformulier. Deze laatste mogelijkheid is echter uitsluitend een optie bij grote artikelen die niet via bpost kunnen worden teruggezonden. 

Nadat wij het product van u hebben ontvangen zullen wij dit eerst onderwerpen aan een kwaliteitscheck. Enkel onbeschadigde producten in de originele en met alle (eventuele) toebehoren kunnen worden geretourneerd en zullen volledig worden terugbetaald.

Incomplete artikelen en/of artikelen zonder verpakking, en beschadigde producten worden voor 75% terugbetaald.

Sommige artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Het gaat meer specifiek om software waarvan de verzegeling is verbroken en gebruikte producten.

Voor meer info kan u onze Algemene Voorwaarden raadplegen of contact opnemen met de klantendienst op 03/320.84.83 of sales@selexion.be.

U vindt een link naar het retourformulier terug in de e-mail die u van ons ontving ter bevestiging van uw bestelling. Daarnaast vindt u dit document ook hier of kan u het aanvragen via mail aan sales@selexion.be.

Zodra uw retourzending of annulering is verwerkt, betalen we u terug binnen de 5 werkdagen. De terugbetaling ontvangt u op de rekening of via de kredietkaart waarmee u betaald heeft.

Naar boven