Menu
Your Cart

FE 600mm F/4 GM OSS

FE 600mm F/4 GM OSS
FE 600mm F/4 GM OSS
FE 600mm F/4 GM OSS
FE 600mm F/4 GM OSS
FE 600mm F/4 GM OSS
FE 600mm F/4 GM OSS
FE 600mm F/4 GM OSS
  • Merk Sony
  • Model SEL600F40GM.SYX
€ 13.999,99
Excl. BTW: € 11.570,24

Snelle automatische scherpstelling plus verbluffende G Master-resolutie en schitterende bokeh, dit alles gesteund door professionele bediening en betrouwbaarheid.

600 mm F4 G Master-supertelelens

Snelle automatische scherpstelling plus verbluffende G Master-resolutie en schitterende bokeh in een lichte, goed gebalanceerde mobiele lens. De originele technologieën voor de XA-lens en lineaire XD-motor van Sony bieden krachtige optische en mechanische prestaties, waardoor het mogelijk is om vanaf grote afstand dynamische, prachtige opnamen te maken. Ideaal voor sport-, nieuws- en natuurfotografie.

XD-motoren voor snelle, precieze, effectieve automatische scherpstelling

Twee XD (extreme dynamic) lineaire motoren geven snelle, nauwkeurige AF en betrouwbare tracking. De SEL600F40GM is perfect voor moderne camera's, en behoudt nauwkeurig focus op snel bewegende sport- en natuuronderwerpen. Een speciaal voor deze motoren ontwikkeld regelalgoritme draagt bij aan de snelle positionering van de grote focusgroep met minimale vertraging en trillingen.

Nieuw, groot XA-element levert sublieme resolutie en bokeh

Een nauwkeurig, optisch G Master-ontwerp bevat drie fluorietelementen tegen chromatische aberratie, die een probleem kan vormen in telelenzen. Ook is een groot XA-element (extreme aspherical) geïntegreerd om uienringbokeh te vermijden. Elke lens is afzonderlijk gekalibreerd voor de ideale balans tussen resolutie en bokeh. Ook zijn optionele high-performance 1.4x en 2.0x teleconverters met XA elementen beschikbaar.

Optimale mobiliteit: lichtste in zijn klasse

Een gewicht van slechts 3040 gram, inclusief statiefmontage zorgt voor een perfecte lensbalans met compacte, lichte camerabehuizingen met E-bevestiging. Vloeiend, nauwkeurig pannen kan zowel met als zonder handstatief.

Duurzaam en betrouwbaar onder de zwaarste omstandigheden

Het stof- en vochtbestendige ontwerp biedt betrouwbaarheid voor uitdagende outdoorsituaties. Het voorste lenselement is voorzien van een fluorcoating die water, olie en andere verontreinigingen afweert. De bekleding van de lenscilinder, de statiefbevestiging, en kritieke delen aan de binnenzijde van de lenscilinder zijn van een stijve magnesiumlegering voor maximale stevigheid en duurzaamheid.

Geavanceerde functies ondersteunen professionele behoeften

Met FULL TIME DMF ingeschakeld wordt zelfs in de AF-C-modus handmatig scherpgesteld zodra de scherpstelring wordt bediend. De Optical SteadyShot-beeldstabilisatie omvat MODE 2 voor gepande opnamen, en MODE 3 voor dynamische sport- of natuuropnamen. MODE 3 biedt tevens een stabieler zoekerbeeld voor gemakkelijker framen.

Product
EAN 4548736099678
PIM 1560651590625
Camera
Maximum diafragmaopening f/4
Fysieke kenmerken
Gewicht 3040 g
Lens
Brandpuntsafstand 600 mm
Filtermaat 40,5 mm
Lensvatting Sony G
Type lens Tele
Zoomlens of primelens Prime