Shop op merk

 
 
Outdoor foto en video
Leg je outdoor momenten vast
0.jpg
Action cams
Hoe kies je de juiste?
00.jpg
Instant camera's
Nooit uit de mode

FOTO & VIDEO

U bent op zoek naar een camera? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij hebben immers een zeer uitgebreid aanbod aan camera’s en accessoires voor zowel beginners als gevorderden in film en fotografie. Voor zowel digitale camera’s als videocamera’s kan u terecht bij Selexion, maar ook voor lenzen & flitsers, statieven en nog heel wat andere gerelateerde producten. Zelfs verrekijkers, telescopen en microscopen hebben wij opgenomen in ons gamma.

In ons aanbod digitale camera’s vindt u zowel compactcamera’s, als reflexcamera’s, systeemcamera’s en instant camera’s, maar bijvoorbeeld ook outdoor camera’s voor de avonturier die er in u schuilt.

In ons aanbod videocamera’s kunt u zowel camcorders als actions cams terugvinden, maar ook dashboardcamera’s, webcams en zelfs bewakingscamera’s. Met ons aanbod aan producten kunt u elke beweging vastleggen.

Niet alleen ons aanbod camera’s is uitgebreid, ook ons assortiment lenzen is zeker de moeite waard. Standaardlenzen, groothoeklenzen, macrolenzen, smartlenzen, telelenzen, … wat u ook nodig heeft, wij hebben in ons aanbod zeker wel iets waarmee we u verder kunnen helpen. Ook onze flitsers, filters, lensdoppen & zonnekappen bieden wij u met plezier aan. Ook als u op zoek bent naar een statief raden wij u aan zeker eens tussen ons aanbod te kijken. Tripods, monopods, statiefkoppen, wij hebben het allemaal voor u.

Natuurlijk wilt u met uw gemaakte beeldmateriaal ook iets kunnen doen. Daarom voorzien wij in ons aanbod ook een mooi assortiment van fotokaders en fotoprinters, zodat u kan blijven genieten van de door u gemaakte beelden.

Als u moeite heeft om te kiezen welk product voor u het juiste is, staat uw vakman altijd klaar om u te helpen met uw keuze. Als u al weet welk toestel u wilt, dat kan natuurlijk ook, dan kan u het product ook online bestellen en het bij u thuis laten leveren.

Naar boven