Menu
Your Cart

Handgreep voor Alpha A7R Mark IV

Handgreep voor Alpha A7R Mark IV
Handgreep voor Alpha A7R Mark IV
  • Merk Sony
  • Model VGC4EM.SYU
€ 449,99
Excl. BTW: € 371,89

Eenvoudige bediening in verticale positie

De VG-C4EM biedt vrijwel dezelfde bediening als de camerabehuizing. De locatie, grootte en vorm van de knoppen is geoptimaliseerd door gebruik te maken van hetzelfde materiaal als de behuizing van de α7R IV. Hierdoor voelt de bediening net als die van de camerabehuizing als de camera verticaal wordt gehouden.

Goede, stevige grip

Dankzij het ingenieuze ontwerp van de handgreep kunt u de camera stevig vasthouden. Met de verticale handgreep kunt u eenvoudig en prettig foto's maken, ongeacht of u de camera horizontaal of verticaal houdt. Hierdoor is het makkelijker om u op het onderwerp en de compositie te concentreren.

Verdubbelde effectieve gebruiksduur

De VG-C4EM werkt met één of twee NP-FZ100-batteriijen. Als u twee batterijen gebruikt, kunt u de camera bijna twee keer zo lang gebruiken als met één batterij. Het batterijniveau wordt aangegeven op het lcd-scherm, in stappen van 1%. Als de eerste batterij leeg is, schakelt de camera automatisch over naar de andere, waardoor u de camera zonder onderbreking kunt blijven gebruiken.

Lichte, maar duurzame behuizing van magnesium legering

De buitenkant van de VG-C4EM is gemaakt van dezelfde magnesium legering die in de behuizing van de α7R IV wordt gebruikt. Op deze manier is hij even stevig als de α7R IV zelf, terwijl het totale gewicht tot een minimum wordt beperkt en hij niet te log wordt.

Laad de batterijen op of sluit aan op USB

De batterijen in de verticale handgreep kunnen via de USB-poort van de camera worden opgeladen zonder de handgreep van de camera te verwijderen. Voor langere fotosessies kan de batterij van de camera van stroom worden voorzien via de USB-poort van de camera in combinatie met een externe batterij of een netadapter.

Product
EAN 4548736105546
PIM 1563070821061
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof