Menu
Your Cart

HANDS2 Handventilator Wit

HANDS2 Handventilator Wit
HANDS2 Handventilator Wit
HANDS2 Handventilator Wit
HANDS2 Handventilator Wit
HANDS2 Handventilator Wit
HANDS2 Handventilator Wit
HANDS2 Handventilator Wit
  • Merk Pallo
  • Model POUT-00701CW
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Handventilator

Kleine maat
Deze schattige ventilator meet slechts 10.8 * 15.6 * 10.8cm, 165g, je kunt hem in je zak of tas stoppen, overal mee naartoe nemen, het is een perfecte partner in zo'n hete zomer om je koel te houden tijdens het reizen, wachtend in lijn of sporten.

Gebruikersvriendelijk
PÓUT HANDS 2 is een mini-ventilator voor op het bureau zonder een wieg nodig, je kunt hem op het bureau zetten terwijl je je computer gebruikt. Het is ook een slank ontworpen draagbare miniventilator om je polsspanning te verminderen. En het bevat een polsbandje om te voorkomen dat het per ongeluk valt.

Krachtige wind
De mini-ventilator heeft 3 instelbare windsnelheden, u kunt eenvoudig op de aan / uit-knop drukken om de windinstelling te wijzigen. U kunt dus een verrijkte wind voelen van bries tot windvlaag. Het is krachtig genoeg om de wind te voelen op 3 meter afstand van de ventilator. Ook is er een goede geur van het stuk dat deel uitmaakt van het ontwerp.

Makkelijk schoon te maken
Deze schattige ventilator is eenvoudig en schoon te maken, omdat het een afneembaar behuizingontwerp is. U draait gewoon en trekt de ventilatorgrill uit voor regelmatige reiniging. Het is ook een lange werktijd met een ingebouwde, oplaadbare, duurzame batterij.

Product
EAN 8809418160489
PIM 1553052033464
Algemeen
Aantal snelheden 3
Soort ventilator Handventilator
Bediening
Afstandsbediening Nee
Bediening AAN/UITdrukknop
Knop Aan/Uit Ja
Oscillatie instelbaar Nee
Filtering
Voorzien van filter Nee
Gebruiksgemak
Blaas sterktes 3
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Batterij meegeleverd? Ja
Batterijtype AA