Menu
Your Cart

HD9220/30

HD9220/30
HD9220/30
HD9220/30
HD9220/30
HD9220/30
HD9220/30
HD9220/30
€ 139,99
Excl. BTW: € 115,69

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips, die u laat bakken met lucht, krijgen
etenswaren een knapperig korstje maar blijven ze mals vanbinnen. U hebt weinig of geen
olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten!

Gezond frituren met Rapid Air-technologie

Met Rapid Air-technologie wordt hete lucht door de Airfryer gecirculeerd, rond een metalen mand, en er is weinig of geen olie nodig bij het frituren bakken en grillen. Het zeestervormige design aan de onderkant van de Airfryer verbetert de luchtcirculatie, zodat uw favoriete gerechten gelijkmatig worden bereid.

Handmatig instelbaar tijd- en temperatuurbeheer

Dankzij de geïntegreerde timer kunt u baktijden tot 30 minuten vooraf instellen. De automatische uitschakeling bevat een 'klaar'-geluidsaanduiding. De geheel instelbare temperatuurregeling maakt het mogelijk om vooraf de beste baktemperatuur voor uw voedsel in te stellen tot 200°C. Geniet van knapperige goudbruine patat, hapjes, kip, vlees en meer, allemaal bereid met de juiste tijd en temperatuur voor het beste resultaat!

Met de Airfryer kunt u frituren, grillen, bakken en braden

De innovatieve Philips Airfryer met Rapid Air-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt voor grillen, bakken en zelf braden. Het is de ideale alles-in-één oplossing voor al uw favoriete gerechten.

Inspirerend receptenboekje vol recepten

Dit receptenboek bevat recepten voor allerlei gefrituurde gerechten die weinig vet bevatten en die u in de Airfryer kunt bereiden. Daarnaast wordt de veelzijdigheid van het apparaat getoond, want met de Airfryer kunt u immers ook gezonder, sneller en gemakkelijker grillen, bakken en zelfs roosteren.

Uniek ontwerp voor heerlijke gerechten met weinig vet

De unieke Philips Airfryer combineert snelle circulatie van superhete lucht met een stervormig ontwerp en een optimaal verwarmingsprofiel, zodat u snel, veilig en op een gezondere manier allerlei heerlijke gerechten kunt frituren zonder dat u per se olie hoeft toe te voegen.

Product
EAN8710103859505
PIM1512615994007
Algemeen
Capaciteit friteuse (in liter) 0,3 Liter
Functie friteuse Bakken met warme lucht
Fysieke kenmerken
Gewicht 7 kg
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Gebruiksgemak
Koele wanden Ja
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen Ja
Stroom
Vermogen 1425 W