Sappen & Smoothies: haal het beste uit al je ingrediënten

Het drinken van sappen en smoothies is een goede gewoonte om op een lekkere manier je dagelijkse vitamine en mineralen binnen te krijgen. Wist je dat voldoende groente en fruit:

  • je vrolijker maakt
  • je meer energie geeft
  • je geheugen verbetert
  • zorgt voor een betere nachtrust?

Sapcentrifuge

Wil je je kind 's ochtends een gezonde start geven met een verse heldere sap, waarin je stiekem ook groente hebt toegevoegd? Kies dan voor een sapcentrifuge. De sapcentrifuge scheidt het sap van de pulp maar behoud vitaminen en mineralen. Lekker snel en makkelijk!

Slowjuicer

Ben je op zoek naar een wat geconcentreerdere sap met wat meer vezels kies dan een slowjuicer. Deze juicer perst zorgvuldig al het goede uit je ingrediënten en laat zo min mogelijk pulp achter. Lekker en verantwoord!

Blender

Drink je graag een volle voedingrijke smoothie met eiwitten en proteïnen voor of na het sporten of als ontbijt? Kies dan voor een Blender. Met een blender creëer je in een handomdraai een voedzame smoothie.

High Speed Blender

De High Speed blender zorgt voor het ultieme behoud van vitaminen, mineralen en vezels. Deze geavanceerde blender zorgt ervoor dat de voedingswaarde uit je ingrediënten in je glas belanden. Bij de Philips Innergizer is dit zelfs 97%! Doordat deze blender uitgerust is met ProBlend Extreme technologie haalt hij alle voedingstoffen uit de cellen van het fruit en groenten, waardoor deze makkelijker door je lichaam worden opgenomen.

Snel en makkelijk schoon

Met de Quick-clean technologie van Philips reinigt het apparaat zichzelf.

Recept inspiratie

“Ik ben The Philips Chef. Graag wil ik je je inspiratie bieden. Op mijn facebook en site plaats ik dagelijks nieuwe recepten en tips."

Download de gratis app

Download nu de Philips Healthy Drinks-app voor gezonde drankjes.

Naar boven