Het is tijd om meer uit je notebook te halen. Functionaliteit en flexibiliteit komen mooi samen in de schitterende x360. Hoe je hem ook wendt of keert, de Pavilion x360 met Windows 10 Home laat je niet in de steek.

Met vier gebruiksmodi, geweldige prestaties en een indrukwekkende autonomie is deze convertible notebook van alle markten thuis. In juni staat de HP Pavilion x360 centraal bij Selexion.


HP Pavilion x360

De HP Pavilion x360 met Windows 10 Home is uitgerust met een 13,3 inch multi-touchscreen. Dankzij de krachtige i5-7200U dual-core processor kan je makkelijk multi-tasken en de 12GB werkgeheugen geeft je voldoende ademruimte bij het openen van vele of zware applicaties.

Deze stijlvolle 2-in-1-notebook is standaard uitgerust met Windows 10 Home en heeft 2 USB 3.0-poorten en 1 USB 2.0-poort. Hiermee kan je makkelijk externe opslagmedia aansluiten om het 256GB SSD-geheugen te ondersteunen.

Ontdek meer >

Windows 10

Windows 10 garandeert je de beste ervaring op de HP Pavilion x360. Dankzij Windows 10 start het toestel snel op, met een bekend en uitgebreid startmenu en nieuwe manieren om taken efficiënter uit te voeren. In deze vertrouwde omgeving zijn fantastische verbeteringen aangebracht met de “Makersupdate”. Zo kan je nu in Paint 3D eenvoudig nieuwe 3D-objecten creëren. Of verander je een 2D-afbeelding in een 3D-object. Daarnaast is Microsoft Edge ook verbetert en kan je nu makkelijker je tabbladen beheren.

Flexibel. Veelzijdig. Handig.

Met de HP x360 kan je makkelijk wisselen tussen desktop- en tabletmodus. Je kan dus kiezen of je het toestel eerder als tablet gebruikt of als gewone laptop. In de notebookmodus kan je makkelijk werken zoals bij een vertrouwde laptop. Zet je het toestel in ‘tentstand’ kan je makkelijker spelletjes spelen of door recepten bladeren tijdens het koken. Tabletmodus is dan weer handig om onderweg, al wandelend, te werken en bijvoorbeeld snel notities te nemen of door je e-mails te scrollen.

De hele dag mobiel

Geniet de hele dag van de supersnelle prestaties van deze HP x360. Met een batterijduur tot 10 uur kan je naar hartenlust foto’s bewerken, e-mailen, video’s bekijken en dat zonder de stroomkabel continu achter je aan te moeten slepen.

Naar boven