6.jpg
Luchtbehandeling
Gezond en zuiver binnenklimaat
5.jpg
Veiligheid
Bescherm je huis
0000.jpg
Ecocheques
Sodamachines en stofzuigers

HUISHOUDEN

Selexion heeft voor u een mooi aanbod aan huishoudelijke producten die ervoor kunnen zorgen dat u uw huishoudelijke taken met plezier zal afwerken. Ons aanbod is zo groot dat we voor elk huishoudelijk aspect wel een resem aan producten in ons gamma hebben. Zo hebben we een mooi aantal producten die u kunnen helpen met bij doen van de was: wasmachines, droogkasten, stoomstrijkijzers, linnenmanden, … van allerhande verschillende merken en types, u heeft uw product maar uit te kiezen.

Natuurlijk hebben we ook producten om het proper houden van u huis te vergemakkelijken, gaande van verschillende soorten stofzuigers tot boenmachines, ruitenreinigers en hogedrukreinigers, maar ook borstels, poetsdoeken en onderhoudsproducten. Alles dus wat u kan gebruiken om uw woonst spik en span te houden. Zelfs afvalemmers en vuilniszakken kan u terugvinden in ons assortiment.

Ook het klimaat in uw woonst kan geregeld worden door onze producten. Zowel wanneer het in uw huis te warm wordt als te koud, te vochtig of te droog kunnen wij u een aanbod aan producten voorstellen die dat voor u oplossen. We hebben voor u airco’s en ventilatoren net zoals radiatoren, convectoren en blazers, maar ook luchtbevochtigers en luchtontvochtigers.

Ook voor verlichting kunnen onze Selexion producten u tal van oplossingen bieden. Ledlampen, halogeenlampen, sfeerverlichting, … keuze genoeg. Ook kunnen wij uw woonst ook voorzien van klokken, vazen, memoborden en andere decoratie naar uw keuze.

Verder hebben we ook diverse producten voor uw tuin zoals robotmaaiers, hogedrukreinigers, weerstations en natuurlijk ook tal van barbecues, want zo willen we er toch allemaal wel graag één in onze tuin, niet?

Zelfs voor uw veiligheid kan u eens kijken in ons Selexion gamma. Zo hebben wij voor u o.a. alarmsystemen, camerabewaking, rookmelders, gasmelders, … in de aanbieding. Is de veiligheid van uw baby momenteel uw grootste bezorgdheid? Kijk dan zeker eens tussen ons assortiment babyfoons.

Zo veel verschillende keuzes? U kan ook altijd langskomen bij een van onze vakmannen en u vakkundig door hen laten bijstaan in uw keuze.

Naar boven