8.jpg

Welk strijkijzer past het best bij mij?

Als u op zoek bent naar een strijkijzer, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Allereerst is er de prijs: als uw budget eerder beperkt is, is het wijselijk om voor een stoomstrijkijzer te gaan. Het stoomstrijkijzer is ook handig als u maar over een beperkt oppervlak beschikt én maar met enkele personen bent. Het toestel is licht van gewicht en zeer makkelijk te onderhouden. Het stoomstrijkijzer is dé meest compacte oplossing.

Liggen er soms bergen was op u te wachten? Dan is een stoomgenerator de oplossing voor al uw strijkproblemen. Een stoomgenerator bezit een groot waterreservoir dat ervoor zorgt dat u niet continu naar de kraan hoeft te lopen om bij te vullen. Anderzijds warmt de stoomgenerator ook enorm snel op. De kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon. De technologische vooruitgang heeft er ook voor gezorgd dat er stoomgeneratoren zijn met ‘onbeperkte autonomie’, dat wil zeggen dat je het waterreservoir kunt bijvullen zonder dat het ijzer eerst moet afkoelen.

Indien je vooral mooie kleren en fijne stoffen moet strijken, is een strijksysteem de beste oplossing. Een strijksysteem bestaat in se uit een stoomcentrale met een actieve strijktafel mét opblaasfunctie en stoomaanzuiging.

Meer weten? Kom eens langs bij een vakman in uw buurt en vergelijk met hem verschillende toestellen.Naar boven