HOE WERKT TADO?

Onze slimme TADO thermostaten, regelen de temperatuur in uw woning en dat helemaal automatisch. Via een koppeling met uw smartphone leert hij uw dagelijkse gewoonten kennen en stemt hij de verwarming van uw woning voor 100% af op het komen en gaan van iedereen in huis. Omdat TADO de locatie van uw smartphone kent, ook wanneer u buitenshuis bent, zal hij zich aanpassen wanneer uw planning voor de dag wijzigt. Een onverwachte afspraak, een impulsieve avond uit hoeft niet langer te betekenen dat uw huis urenlang nutteloos verwarmd wordt.


EEN DAG MET TADO: een dag met TADO ziet er als volgt uit...TADO is al vroeg uit de veren en regelt voor u de perfecte ochtendtemperatuur. Het huis is aangenaam verwarmd en de ochtendroutine kan beginnen.Wanneer s’ochtends de laatste persoon het huis verlaat schakelt TADO de verwarming automatisch lager.


TADO weet wanneer u weer thuis zal komen en zal er voor zorgen dat de temperatuur optimaal is bij uw thuiskomst.


Na een gezellige avond gaat u moe maar voldaan naar de slaapkamer. De verwarming hoeft u niet uit te schakelen, dat heeft TADO al voor u gedaan.

Uw voordeel? Voortaan hoeft u niet meer wakker te liggen van uw energiefactuur. TADO zorgt namelijk voor een besparing van 30% op de verwarmingskosten, die verantwoordelijk zijn voor gemiddeld 65% van uw energiefactuur. Een slimme thermostaat is dus een investering die u al in het eerste jaar terugverdient!


EENVOUDIGE INSTALLATIE

Tado thermostaten zijn met 95% van alle hedendaagse verwarmingsinstallaties compatibel. Heeft u al een bestaande thermostaat, prima, gewoon de oude van de muur halen en de nieuwe aansluiten, alle nodige fiches zitten bij in de verpakking. Heeft u vragen tijdens de installatie? TADO helpt via een online helpdesk door de installatie.

Heeft u geen thermostaat of is uw thermostaat draadloos? Dan heeft u ook de draadloze extensiekit nodig.
 
HÉT MOMENT VOOR TADO

Koud winterweer en hoge energieprijzen zullen zich bij velen laten voelen in de portefeuille, u hoeft niet bij die velen te zijn. Investeer vandaag nog in een Smart Home met onze slimme thermostaten van TADO & bespaar tot 30%.
 TADO SLIMME THERMOSTAAT


 TADO EXTENSIEKIT
 
Naar boven