Airco's

Verfijn uw selectie
Merk
Energie-efficiëntie
Verwarmingsfunctie
KleurKleurHoofdkleur.×
Prijs
VermogenVermogenHet maximale vermogen van de haardroger.×
Timer
2 van 2 artikelen
Beko Airco BX 112H - Huishouden & Smart Home

Beko Airco BX 112H

€ 629,99
  • BTU koelen: 12000 Btu
  • Maximale capaciteit: 390 m³/h
  • Energie-efficiëntie: A
Tijdelijk niet in voorraad
    Producten vergelijkenHet is niet mogelijk om dit product te vergelijken met de reeds geselecteerde producten.×
Beko Airco BX109C - Huishouden & Smart Home

Beko Airco BX109C

€ 529,99
  • BTU koelen: 9000 Btu
  • Maximale capaciteit: 400 m³/h
  • Energie-efficiëntie: A
Tijdelijk niet in voorraad
    Producten vergelijkenHet is niet mogelijk om dit product te vergelijken met de reeds geselecteerde producten.×
2 van 2 artikelen
  • 1
Een airco zorgt voor verkoeling tijdens de warmste dagen van het jaar. Een mobiele airco plaatst u eenvoudig waar u hem nodig heeft, zonder aanpassingen te moeten doen aan uw woning. Mobiele airco’s koelen niet enkel maar functioneren ook als luchtontvochtiger, luchtreiniger en ventilator. Deze airco’s winnen hierdoor nog steeds aan populariteit.

Waar let u op bij de aankoop van een airco? Denk onder meer aan het koelvermogen, de geluidsproductie en de manier waarop de airco de lucht koelt. Er bestaan airco’s met lucht/lucht koeling, lucht/water koeling en inverter-technologie. Een lucht/water systeem garandeert een efficiëntere koeling voor een laag energieverbruik, een snellere koeling en een stillere werking van het apparaat. De nieuwe lucht/water inverter-technologie is ontworpen om het beste comfort te bieden in combinatie met een efficiënt energieverbruik. Deze airco’s bereiken snel de gewenste temperatuur en zorgen ervoor dat deze makkelijk kan worden behouden.

Moderne airco’s verbruiken weinig energie en zijn niet alleen efficiënt maar ook erg stil. Ze zien er ook goed uit. Dankzij het innovatieve design passen ze gemakkelijk in ieders interieur. De meeste airco’s zijn gemakkelijk te bedienen aan de hand van een display.

Meer weten over welke airco bij u past? Bekijk de verschillende airco’s op onze site of kom de werking testen in één van onze winkels.

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven