Huishoudtoestel kopen tips & advies

 

Huishoudtoestellen zijn de laatste jaren helemaal met hun tijd mee gegaan. De smart TV kenden we al, maar ook huishoudtoestellen krijgen nu steeds vaker slimme functies. Wist u bijvoorbeeld dat u met uw smartphone uw wasmachine kunt bedienen? En dat u daar tijd, geld en energie mee kunt besparen? Bij Selexion hebben we daarom ons assortiment aangepast op uw wensen en behoeften. Zo kan u bij ons terecht voor duurzame wasmachines en droogkasten, maar ook voor strijkijzers en naaimachines en zelfs droogmolens voor buiten.

 
 

Naast uw kleren kan het huis zelf natuurlijk ook wel eens een schoonmaakbeurt gebruiken. Bij Selexion vindt u daarom ook huishoudtoestellen voor het opruimen en organiseren van uw huis, zoals stofzuigers en vuilbakken. En gaat u het liefst na al dat schoonmaken eens ontspannen barbecueën? Neem dan eens een kijkje bij onze toestellen voor in de tuin – daar vindt u ons aanbod aan barbecues en barbecue accessoires.

 
 
Smappee thermostaat

Heeft u het altijd warm? Of bent u juist een koukleum? Wat uw favoriete temperatuur ook is, voor klimaatregeling en verwarming bent u Selexion aan het juiste adres.

Selexion heeft tevens een ruim aanbod aan slimme gadgets voor in en rondom het huis. Maak van uw huis een smart home met slimme systemen waarmee u energie kan besparen, uw huis kan beveiligen, maar ook de thermostaat en zelfs de verlichting kunt regelen.

 
 

Van wekkers en babyfoons tot droogmolens en smart verlichting, bij Selexion vindt u huishoudtoestellen voor binnen en buiten!

 
 
 
Naar boven