Menu
Your Cart

Inktpatroon CL-511 Tricolour

Inktpatroon CL-511 Tricolour
Inktpatroon CL-511 Tricolour
Inktpatroon CL-511 Tricolour
Inktpatroon CL-511 Tricolour
Inktpatroon CL-511 Tricolour
€ 18,99
Adviesprijs € 22,99
Excl. BTW: € 15,69

Originele Canon-inkten halen het beste uit je Canon-printer, waardoor je altijd kunt rekenen op uitzonderlijke resultaten. Met Canon-inkten levert je Canon-printer keer op keer topprestaties.

Helderdere en nauwkeurigere kleuren

De originele Canon-inktformule levert ongelofelijk heldere en nauwkeurige kleuren, waardoor je gedenkwaardige momenten levensecht kunt vastleggen. Huidtinten komen natuurlijk over en lichte kleuren zijn levendig en realistisch. De zwarte pigmentinkt die wordt gebruikt voor het printen van documenten, produceert heldere, scherpe prints van kleine letters en zeer scherpe lijnen.

Foto's die lang mooi blijven

Originele Canon-inkt en origineel Canon-fotopapier zijn voor elkaar gemaakt. Hiermee maak je prints van uitmuntende kwaliteit die tot lang na het printen bestand blijven tegen vervaging. Printen met Canon-fotoprinters met echte ChromaLife100, ChromaLife100+ of LUCIA-inkten op Canon-fotopapier zorgt ervoor dat je afbeeldingen een leven lang mooi blijven.

Bescherm je printer

Met Canon's unieke FINE-printkoptechnologie die in elke PIXMA-printer wordt gebruikt, maak je prints van uitstekende beeldkwaliteit en print je documenten met hoge snelheid. De diameter van de spuitmondjes is slechts 0,009 mm. Het is daarom zeer belangrijk inkt te gebruiken die speciaal is ontwikkeld om met deze nauwkeurige FINE-printkoppen te kunnen werken. Originele inkt garandeert printkwaliteit en zorgt voor een langere levensduur van je printer.

Product
EAN4960999617039
PIM1438077194147
Algemeen
Printkleuren Cyaan, Geel, Magenta
Printtechnologie Inkjet
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 1