Menu
Your Cart

Internet Security 2019 Windows/Mac/Android

Internet Security 2019 Windows/Mac/Android
Internet Security 2019 Windows/Mac/Android
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bekroonde beveiliging
Kaspersky lab bescherming is het meest getest en het meest bekroond. Innovatieve beveiliging beschermt je tegen virussen, ransomware, spyware, phishing, spam, banneradvertenties* en meer.

Pc, Mac en mobiel
Wij zorgen dat je computers en Android-apparaten veilig kunt gebruiken. Als je een telefoon of tablet kwijtraakt, helpen wij je apparaat te vergrendelen, wissen en traceren.

Privacybescherming
Wanneer je online bent, beschermen we je persoonlijke gegevens, communicatie en identiteit. Bovendien voorkomen we dat trackers je activiteiten volgen** en zorgen we ervoor dat je webcam niet gebruikt wordt om je te bespioneren.

VPN-verbinding
Via onze VPN-verbinding ben je beschermd tijdens het internetten. Het beveiligt zelfs onveilige wifi-netwerken, en als je op reis bent behoud je de toegang tot je favoriete websites en content. Ook kun je toegang krijgen tot content die alleen in andere landen beschikbaar is.

Veilig winkelen
Wanneer je online bankiert of winkelt, voegen we extra beveiligingslagen toe waarmee we de internetverbinding bewaken en geld en rekeninggegevens veilig houden.

Beveiliging voor kinderen
Met onze bekroonde functies voor ouderlijk toezicht kun je een oogje in het zeil houden, zelfs als je er niet bij bent. Je kunt het downloaden van apps beheren, het openbaar maken van persoonsgegevens voorkomen en toegang tot games en ongepaste inhoud blokkeren.**

Veilig online zonder vertraging
Je wilt dat je apparaten de prestaties leveren waarvoor ze ontworpen zijn, en dat willen wij ook. Daarom werkt onze beveiliging onopvallend achter de schermen.

Gebruiksvriendelijke beveiliging
Je online beveiliging is heel eenvoudig in te stellen op ieder apparaat en op elke plek met een internetverbinding te beheren.

Product
EAN5060527442955
PIM1534731598313
Algemeen
Aantal licenties 1
Software voor Beveiliging
Taalversie Frans, Nederlands