Menu
Your Cart

iPad 2 / iPad 3 Dock

iPad 2 / iPad 3 Dock
iPad 2 / iPad 3 Dock
iPad 2 / iPad 3 Dock
iPad 2 / iPad 3 Dock
iPad 2 / iPad 3 Dock
  • Merk Apple
  • Model MC940ZM/A
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Je kunt het iPad Dock gebruiken om je iPad 2 of een nieuwer model te laden of te synchroniseren. Omdat je iPad rechtop in het dock staat, kun je 'm perfect op je bureau of op het aanrecht zetten. Het dock heeft een handige geluidsuitvoerpoort om luidsprekers met een eigen stroomvoorziening aan te sluiten. Het is daarnaast compatibel met diverse andere iPad-accessoires, zoals de Apple Digital AV Adapter en de iPad Camera Connection Kit. Je kunt het dock zelfs als fotolijst gebruiken tijdens het opladen.

Hier volgen een paar manieren waarop je het iPad Dock kunt gebruiken.

- Sluit het dock op je computer aan met de USB-kabel die met je iPad wordt meegeleverd om iPad te synchroniseren en de batterij op te laden.
- Sluit het dock aan op het lichtnet via de iPad 10-watt USB-lichtnetadapter (meegeleverd met je iPad) om de iPad-batterij op te laden.
- Gebruik het dock om iPad op de ideale kijkhoek vast te zetten om met een Bluetooth-toetsenbord e-mails te schrijven en aantekeningen te maken, of om je lievelingsfilmpjes of diavoorstellingen te bekijken.
- Sluit het dock aan op een tv of videoprojector met een compatibel accessoire, zoals de Apple Digital AV Adapter, de Apple VGA-adapter of de Apple component- of composite-AV-kabel.*
- Sluit het dock met een AV-kabel of een stereo-audiokabel op een stereo-installatie of op luidsprekers aan om muziek op je iPad te kunnen afspelen.

Product
EAN0885909463084
PIM1451817550764
Accessoires
Type tabletaccessoire Oplader
Algemeen
Geschikt voor volgend toestel Apple iPad 2 (2011), Apple iPad 3 (2012), Apple iPad 4 (2012)
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Stroom
Oplaadstandaard Ja
Type stroomvoorziening Netstroom