Shop op merk

 
 
0.jpg
Wikken en wegen
Energielabel voor dampkappen
00.jpg
Energie besparen
Bespaar op je energieverbruik
000.jpg
Kooktrends
Hoe kookt de Belg?

KEUKEN

U kookt graag, maar er ontbreekt nog iets in uw keuken? Bij Selexion hebben we wellicht wel wat u zoekt. U kookt niet zo graag en bent op zoek naar hulpjes die uw band met de keuken kunnen verbeteren? Onze producten staan klaar om u te helpen.

Neem eens een kijkje tussen ons assortiment kookplaten, fornuizen en (microgolf)ovens. Misschien heeft u hierbij ook meteen een dampkap nodig? Ook dat hebben wij voor u. Zoekt u iets om uw etenswaren koel en vers in te bewaren? Dan kan u kijken tussen ons gamma koelkasten en diepvriezers. Doet u niet graag de afwas? Wij ook niet. Kijk gerust eens tussen ons assortiment vaatwassers.

Verder hebben we voor u een uitgebreid aanbod aan keukenhulpen, keukenrobots, mixers en andere keukenapparaten die u het leven makkelijker kunnen maken. Ook om uw keuken te reinigen hebben voor u een mooi gamma aan reinigingsproducten voor u klaarstaan.

Geniet u graag van een lekkere kop koffie? In ons aanbod koffieapparaten vindt u zeker een product dat u daarbij kan helpen.

Wat het ook is dat er in uw keuken nog ontbreekt, wij kunnen u zeker helpen. Ook als u iets nodig heeft van toebehoren of accessoires voor uw keuken, dan hebben wij zeker wat voor u in de aanbieding.

U heeft moeite met kiezen tussen al onze producten? Uw Selexion vakman helpt u graag uw keuze te verfijnen. U weet al perfect welk product u wil? Dan kan u het ook online bestellen en bij u thuis laten leveren.

Naar boven