Menu
Your Cart

LatteGo EP5333/10

LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
LatteGo EP5333/10
€ 679,95
Adviesprijs € 729,99
Excl. BTW: € 561,94

Maak met één druk op de knop geurige koffievariëteiten, zoals espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato. Met de LatteGo geeft u uw koffie eenvoudig een zijdezacht melkschuimlaagje en het systeem is in enkele seconden weer schoon.

Binnen een handomdraai genieten van 6 dranken, waaronder café au lait

Geniet van een grote verscheidenheid aan dranken op ieder moment. Of u nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een recept met melk, uw volautomatische machine levert het perfecte resultaat zonder gedoe en in een mum van tijd!

Zijdezacht en glad melkschuim met de snelle LatteGo-opschuimer

Elke kop koffie die u bereidt, krijgt een zijdezachte melkschuimlaag. De LatteGo-opschuimer mixt melk en lucht met hoge snelheid in de ronde opschuimkamer en giet vervolgens spettervrij een romige melkschuimlaag in uw kop op precies de juiste temperatuur.

2-delig buisvrij. LatteGo is heel eenvoudig te reinigen

Onze 2-delige melksysteem heeft geen buizen of verborgen delen en kan onder de kraan in minder dan 15 seconden worden schoongemaakt.

Beide onderdelen van de LatteGo zijn vaatwasmachinebestendig

Voor uw gemak kunt u de LatteGo in de vaatwasmachine afwassen. Zo bespaart u tijd en bent u verzekerd van een hygiënische reiniging.

20.000 koppen van de beste koffie met duurzame keramische molens

Onze molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat u kunt genieten van minstens 20.000 koppen verse aromatische koffie.

Tot 5000 kopjes zonder ontkalken, dankzij AquaClean

Onze gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat u optimaal van uw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoeft u tot 5000 kopjes uw machine niet te ontkalken en krijgt u het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in uw koffiemachine.

Bewaardeksel op de LatteGo houdt uw melk vers in de koelkast

Voor snel en handig bewaren in de koelkast of daarbuiten kunt u de speciale bewaardeksel voor de LatteGo gebruiken.

Uw favoriete koffievariëteiten afzonderlijk instellen en opslaan

Stel het volume van elke drank in door de knop van de drank ingedrukt te houden tot het display het MEMO-pictogram weergeeft. Druk op de OK-knop wanneer de kop de gewenste hoeveelheid bevat. Als u een recept zet, wordt de geselecteerde aromasterkte automatisch opgeslagen.

Pas het volume aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden

Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om uw drankje aan uw smaak aan te passen. U kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel u vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!

Eenvoudig schoonmaken dankzij volledig afneembare zetgroep

De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep volledig afneembaar is, kunt u deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan

Aroma-afdichting zorgt dat uw bonen langer vers blijven

De nieuwe aroma-afdichting beschermt uw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.

Koffie op de perfecte temperatuur met onze Thermoblock

De Thermoblock zorgt voor warme koffie en cappuccino voor uw gezin, altijd op de juiste temperatuur. Het geheim? De lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal kan snel hoge temperaturen bereiken.

Product
EAN8710103903819
PIM1529461046426
Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,8 Liter
Soort koffie Gemalen koffie, Koffiebonen
Type espressomachine Volautomatisch
Fysieke kenmerken
Kleur Zilver
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir Ja
Geheugenfunctie Ja
Met scherm Ja
Koffie
Cappuccino Ja
Heetwaterfunctie Ja
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid Ja
Latte macchiato Ja
Maximum kopjes per beurt 2
Melk
Automatisch melk opschuimen Ja
Melk opschuimen via melkreservoir Ja
Onderhoud & Reiniging
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) Ja
Automatisch reinigen (melkdoorloop) Ja
Ontkalkingsfunctie Ja