LAURASTAR LANCEERT 'LAURASTAR SMART'

HET EERSTE GECONNECTEERDE STRIJKIJZER TER WERELD

Laurastar, wereldleider op het gebied van hoogwaardige strijksystemen, zorgt voor een revolutie binnen de branche door het eerste geconnecteerde strijkijzer ter wereld op de markt te brengen.
Laurastar past met zijn nieuw premium gamma Smart-systemen de meest geavanceerde technologieën voor het onderhoud van stoffen toe: Bluetooth-technologie, bewegingssensors en automatische stoom- en temperatuurkeuze. Op deze manier combineert het prestatie met een buitengewone gebruikerservaring.

Geselecteerde tag: ''

 

laurastar STOOMGENERATOR PRO EXPRESS CARE

LAURASTAR SMART I

Dit toestel is voorzien van een aanzuig- en opblaassysteem met vier snelheden dat lucht blaast onder de strijkhoes om de stof aan te spannen en valse plooien te voorkomen, of kleding aan de plank kleeft voor perfecte strijkvouwen. Het systeem verspreidt een ultrafijne en krachtige stoom die zich aan elke stof aanpast en waarmee u ook verticaal kunt ontkreuken. Dankzij de afgeronde vorm van het ijzer voorkomt u valse plooien. U dient eveneens geen rekening meer te houden met de juiste temperatuur daar de ideale temperatuur van de thermostaat werd onderzocht en geprogrammeerd voor een perfect resultaat op elke stof. Daardoor verdwijnt de temperatuurinstelling.

MEER INFO >>

Tags: Aanzuig- en opblaassysteem Professioneel strijkijzer Ideale temperatuur van de thermostaat

 

laurastar STOOMGENERATOR PRO EXPRESS CARE

LAURASTAR SMART M

Naast de eigenschappen van Smart I is dit toestel eveneens uitgerust met stoompulsen die worden verspreid door opeenvolgende stoomstoten. Een optimale dosering stoom voor een perfect resultaat ongeacht de kleur en de stof van uw kleding. En de actieve 3D-zool spant de stof dan weer aan terwijl de stoom over het volledige oppervlak van de zool wordt verdeeld en zo plooien zonder moeite verwijderd.

MEER INFO >>

Tags: Aanzuig- en opblaassysteem Professioneel strijkijzer Ideale temperatuur van de thermostaat Actieve 3D-zool Stoompulsen

laurastar STOOMGENERATOR PRO EXPRESS CARE

LAURASTAR SMART U

Naast alle eigenschappen van Smart I en Smart M is dit toestel bovendien uitgerust met Sensteam-technologie.

De Sensteam-technologie registreert de bewegingen die u met het strijkijzer maakt om automatisch stoom af te geven. U hoeft niet meer op de knop te drukken, uw beweging is voldoende om automatisch stoom af te geven.

Tags: Aanzuig- en opblaassysteem Professioneel strijkijzer Ideale temperatuur van de thermostaat Actieve 3D-zool Stoompulsen «Sensteam» technologie

CALOR ONTKREUKER ACCESS STEAM

PERSOONLIJKE STRIJKCOACH

Met Smart haalt u het allereerste strijkijzer in huis dat voor u denkt en handelt. De Smart-modellen maken dankzij de Bluetooth-technologie verbinding met de Laurastar applicatie op de mobiele telefoon van de gebruiker en veranderen zo in een echte strijkcoach. Een handleiding is niet meer nodig: de sensor in het strijkijzer vergelijkt de bewegingen van de gebruiker met de ideale beweging in de interactieve video voor een optimaal resultaat.

U kunt dagelijks gebruikmaken van drie videotutorials die u begeleiden bij het installeren van het systeem, u de basis van het strijken leren en u tips geven om stoffen zoals zijde, katoen of wol beter te strijken. De strijkplank is bovendien voorzien van een slimme ‘Origami’-hoes met een handig design: een extra coach. De grafische lijnen helpen u de kleding op de juiste plek te leggen en op te vouwen.

SLIMME FUNCTIES

Belangrijke functies van de Smart-toestellen? Het systeem is dankzij een snelle opwarming gebruiksklaar in 3 minuten. Als het systeem 10 minuten niet wordt gebruikt, gaat het automatisch uit.

De strijkplank beschikt over 6 hoogtestanden en 2 paar geïntegreerde wieltjes om de strijkplank gemakkelijk te verplaatsen. Eens opgevouwen neemt het systeem slechts 22 cm plaats in. En dankzij de automatische oprolling wordt de stroomkabel in 1 seconde opgeborgen. De Smart-systemen worden geleverd met een antikalkpatroon, een draadgeleider voor de stoomkabel, een beschermzool met haakje en een Universalcover hoes.

Conclusie

Kortom, Laurastar Smart, dé expertise van Laurastar, biedt hulp bij elke beweging. Geavanceerde technologieën en design details, elk onderdeel van dit strijksysteem is erop gericht om u te coachen bij het strijken en het strijkwerk gemakkelijker te maken voor een optimaal resultaat.

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven