200 gift card
+ 5 jaar garantie

De OLED 55E7N is volgens homecinemamagazine.nl het typevoorbeeld van een topklasse toestel. Het picture-on-glass-design springt onmiddelijk in het oog en dankzij de revolutionaire OLED technologie en de geïntegreerde soundbar zit je goed voor extreem filmplezier met onberispelijk beeld en geluid. De ruime HDR-ondersteuning en de handige interface van het WebOS Smart TV platform maken het toestel extra aantrekkelijk. Geniet nu van dé complete kijkervaring!

 

Bij aankoop van deze OLED-televisie krijg je tot en met 30/11/2017 een cadeaubon ter waarde van € 200 én gratis 5 jaar garantie.

Algemene voorwaarden

PERFECT ZWART

De pixels van OLED zijn zelfoplichtende en kunnen dus ook volledig uitgezet worden. Hierdoor wordt zwart perfect weergegeven en worden details in donkere scènes levendiger en duidelijker.

PERFECTE KLEUR

De LG OLED TV kent het allerhoogste contrast. Hierin komen de mooiste kleuren tot leven.

PERFECTE KIJKHOEK

De OLED TV van LG biedt een zeer ruime kijkhoek en toont ongelooflijk consistent contrast en heldere kleuren, ongeacht je postitie ten opzicht van de televisie.

PERFECT HDR

LG OLED TV ondersteunt hoogwaardige HDR-inhoud via Dolby Vision™ en is tegelijkertijd compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat je een levensechte kijkbeleving ervaart.

PERFECT GELUID

LG OLED TV is met zijn ondersteuning van zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos® de eerste TV in zijn soort. Beleef een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit met het comfort van je eigen huis.

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven