Menu
Your Cart

Microsoft Surface Dial

Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
Microsoft Surface Dial
€ 99,99
Excl. BTW: € 82,64

Een nieuwe tool voor het creatieve proces.

Een volledig nieuwe manier van interactie met technologie en de meest natuurlijke en meeslepende creaties. Je kunt fysieke tools opslaan, aanpassen, openen, navigeren en ze opnieuw uitvinden in de digitale wereld, van concept tot creatie. 

Naadloze overgang door taken.

Houd Surface Dial ingedrukt en er verschijnt een cirkelvormig menu met tools waarmee je alles eenvoudiger en sneller op je eigen manier kan doen en waarbij tegelijkertijd je werkproces wordt ondersteund. 

Vereenvoudig handelingen

Maak dagelijkse taken eenvoudig en leuk. Regel het volume van je favoriete Groove-nummer. Blader door nieuwsberichten zonder je toetsenbord of muis aan te raken. Vlieg door je eigen stad in Windows Kaarten. 

Werkt samen met pen

Met de Surface Dial in één hand en de Surface-pen in de andere laat je je creativiteit de vrije loop, met eenvoudige toegang tot snelkoppelingen, bedieningstoetsen, tekenhulpmiddelen en meer.

Voor direct gebruik op het scherm

In combinatie met Surface Studio vind je met Surface Dial de manier waarop je ontwerpt opnieuw uit. Plaats hem rechtstreeks op het scherm en op wonderbaarlijke wijze verschijnt een kleurenkiezer of een liniaal op je digitale tekentafel.

Voel je werk.

Via de aluminiumknop zorgen lichte vibraties in je vingertoppen ervoor dat je in het moment kunt blijven en helemaal in je werk opgaat.

Sketchable

Surface Dial biedt snelle en intuïtieve toegang tot de kwastinstellingen die je het meest gebruikt. Maak snelle en soepele kleuraanpassingen en roteer of schaal je canvas om een hoger bedieningsniveau te krijgen.

Dial werkt ook met deze apps.

Microsoft heeft alle apps die je nodig hebt om te werken en te spelen. Bekijk denkprocessen in actie met Handschriftherhaling en Surface Dial in OneNote. Gebruik deze in combinatie met Windows Kaarten om te kantelen in 3D. Doorloop in detail een liedje in Groove Music. Toegang tot tekentools in Plumbago.

Een integraal onderdeel van de Surface-familie.

Veel van de innovatieve dingen die Surface Dial kan doen met Surface Studio kunnen ook gedaan worden met Surface Book and Surface Pro 4.

Product
EAN0889842132229
PIM1495400517921
Algemeen
Muis bedoeld voor Office
Batterij
Aantal batterijen 2
Gebruiksgemak
Draadloos Ja
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 2
Batterij meegeleverd? Ja
Batterijtechnologie Alkaline
Batterijtype E