Menu
Your Cart

Nikkor Z 14-30mm F/4 S

Nikkor Z 14-30mm F/4 S
Instant Saving (reeds verrekend in de prijs) bij deelnemende winkels Tot 400 euro Instant Saving
Nikkor Z 14-30mm F/4 S
  • Merk Nikon
  • Model JMA705DA
€ 1.248,90
Adviesprijs € 1.449,00
Excl. BTW: € 1.032,15
Tot 400 euro Instant Saving

Acties

Actie geldig tot 15/01/2020

Stap midden in de ruimte met een full-frame ultragroothoekzoomobjectief dat meer creatieve mogelijkheden biedt. Het NIKKOR Z 14–30mm f/4 S-Line-objectief is compact en heeft een plat voorste element. Hierdoor kunnen filters van 82 mm worden gebruikt en past het objectief gemakkelijk in een kleinere fototas. Maak overal overweldigende foto's en video's.

Overweldigende foto's en video's

Overdrijf het perspectief. Maak intieme portretten van de natuur. Door de grote Z-vatting van Nikon kan dit objectief meer licht over het hele beeld vastleggen. Dankzij het ultragroothoekzoombereik en het compacte ontwerp kunt u altijd prachtige groothoekopnamen maken tijdens uw verre reizen. Van vergezichten tot straattaferelen: u kunt uiteenlopende onderwerpen in al hun pracht vastleggen.

Geschikt voor filters

Het eerste full-frame ultragroothoekobjectief dat filters van 82 mm¹ kan gebruiken zonder lijvige filterhouders. Fantastisch voor foto's. Nog beter voor video.

Altijd scherp

Geavanceerd optisch ontwerp. Snellere communicatie tussen objectief en camera. Geniet van een ongekende scherpte en minimale vertekening over het hele zoombereik.

Landschappen. Stadsgezichten

Laat meer zien. Van het stadsleven tot weidse luchten: onderwerpen worden altijd zeer helder en met de kleinste details vastgelegd. Sterren en straatverlichting worden gereproduceerd als fijne ronde punten.

Architectuur. Binnenopnamen

Leidende lijnen. Gedurfde standpunten. U kunt krappe ruimten of smalle straatjes moeiteloos vastleggen. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,28 m over het gehele zoombereik kunt u zelf het beeld bepalen, van close-up tot oneindig.

Gemaakt voor video

Loop tijdens het filmen probleemloos vanuit het heldere buitenlicht een donkere ruimte binnen. Het meervoudige scherpstelsysteem van dit objectief en het constante diafragma van f/4 staan garant voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en een consistente belichting over het hele zoombereik.

Schitterende beelden. Helemaal tot aan de rand.

Met het uitzonderlijke oplossende vermogen van dit zoomobjectief kan elk deel van een onderwerp natuurgetrouw worden gereproduceerd. Lichtafval aan de randen wordt voorkomen, waardoor de helderheid in het gehele beeld behouden blijft. U krijgt scherpte van rand tot rand, levendige kleuren en een diep contrast.

Scherp en helder

Nikon's anti-reflecterende Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken voor een helderder beeld, zelfs bij tegenlicht.

Levensecht

Een uitmuntende reproductie van puntlichtbronnen, zoals straatverlichting 's nachts, is mogelijk doordat pijlvormige comalichtvlekken tot het minimum worden beperkt. Puntlichtbronnen worden afgebeeld als fijne ronde punten, zelfs aan de randen van het beeld.

Uitzonderlijke kleuren

ED-glas en asferische lenselementen staan garant voor levendige kleuren en een diep contrast.

Scherp. Geluidloos. Nauwkeurig.

Het meervoudige scherpstelsysteem van het NIKKOR Z-objectief en meerdere AF-aandrijvingen zorgen ervoor dat onderwerpen altijd scherp zijn. De scherpstelling is vloeiend en geluidloos, waardoor dit objectief ideaal is voor zowel video's als foto's.

Product
EAN 0018208200702
PIM 1547004000476
Camera
Maximum diafragmaopening f/4
Fysieke kenmerken
Gewicht 485 g
Lens
Brandpuntsafstand 14 - 30 mm
Filtermaat 82 mm
Lensvatting Nikon Z
Type lens Groothoek
Zoomlens of primelens Zoom