Deel beide kanten van het verhaal

Lees meer
 

Ontworpen om perfect bij jouw levensstijl te passen

Lees meer
 
 

Nokia 8

Nokia 8 is het summum in naadloze unibody-constructie en werd ontworpen om perfect in de palm van je hand te passen. Met de exclusieve Dual-Sight modus kan je de camera's voor- en achteraan gelijktijdig gebruiken voor 'split-screen' foto's en video's. Beide camera’s zijn uitgerust met ZEISS-lenzen, waardoor elk moment een memorabel verhaal wordt. De Nokia 8 heeft in zijn hart de allernieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 835-chip. Deze is ontworpen voor zuinigheid en krachtige prestatie zodat jij de hele dag kan genieten van deze krachtige gsm en steeds elk vluchtig moment kan vastleggen en delen.

Koop nu

 

Nokia 6

Nokia 6 benadrukt Nokia’s erfgoed met een gestroomlijnde, stevige metalen behuizing, met oog voor detail. Gevormd uit één blok aluminium. Met precisie naadloos gefreesd. Dit prachtige frame behuist een 5,5 inch full HD beeldscherm dat ervoor zorgt dat je kan genieten van entertainment, zelfs in fel daglicht. Het Dolby Atmos®-systeem zorgt voor superieur geluid. De 16 megapixel autofocus camera aan de achterzijde en de 8 megapixel autofocus camera aan de voorzijde geven je alle vrijheid in het creëren van je eigen content. De dual-tone flitser aan de achterkant helpt je bij het maken van natuurlijke foto’s, zelfs bij weinig licht.

Koop nu

 

Nokia 5

De naadloze vormgeving van de Nokia 5 zorgt voor een strakke uitstraling. De soepele, minimalistische behuizing mét vingerafdrukscanner is opgetrokken uit aluminium. Het 5,2 inch gepolariseerd HD-scherm zorgt voor helder beeld, zelfs bij fel zonlicht. Overal goede opnames maken is makkelijk met de 13 megapixelcamera aan de achterzijde of de 8 megapixelsensor aan de voorzijde.

Koop nu

 

Nokia 3

Deze prachtige Android-smartphone heeft een weldoordacht design, met oog voor de klassieke ontwerpelementen: een achterzijde uit polycarbonaat, een solide, aluminium frame dat het toestel bescherming biedt waar nodig. Met het gepolariseerde 5 inch HD beeldscherm kan je zelfs buiten, in fel daglicht, ongehinderd van je foto’s, video’s en app’s genieten. De 8 megapixel voor- en achtercamera helpen je om de ultieme foto’s te maken. Handig voor op festivals en feestjes. Dankzij de LTE 4G-connectiviteit kan je ook alles meteen delen via Google Photos of jouw favoriete applicaties.

Koop nu

 
 

Powered by Android Nougat

Puur

De Nokia Android smartphones worden geleverd met Android Nougat, met alle Google Services en zonder overbodige extra’s of bloatware. Zo garandeert Nokia een gerichte en overzichtelijke ervaring.

Veilig

Omdat de Nokia smartphones op stock Android draaien worden de toestellen ook meteen geüpdatet zodra Google een update uitbrengt. Zo biedt Nokia niet alleen de meest pure ervaring, maar ook de meest veilige Androidervaring.

Up-to-date

Samenhangend met de veiligheidsupdates worden de nieuwste versies van Google’s operating system als één van de eerste naar de Nokia Androidphones gestuurd. Hiermee garanderen Nokia en Google dat je steeds de beste en meest pure vorm van Android ervaart.

 
 
Naar boven