Novy 1777

€1529,90€ 1349,90
Bij een standaard levering, bezorgen wij de bestelde artikel(s) tot aan uw voordeur. U kiest zelf het adres waarop de levering moet gebeuren (bijvoorbeeld thuis of op kantoor). Wij werken voor de thuislevering samen met een aantal vaste bezorgpartners; de partner wordt geselecteerd in functie van het artikel dat u heeft aangekocht. Deze bezorgpartners leveren niet de vakman service.
×
Je bespaart € 180,00

Winkelvoorraad

Ruime voorraad
Beperkte voorraad
1-3 werkdagen
Vakman service
Wij leveren uw toestel op een toegankelijke plaats op het gelijkvloers en verbinden het met de bestaande aansluitingen. We demonstreren de basisfuncties en nemen de verpakking terug mee, evenals uw (eventuele) oude toestel voor recyclage. Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van 20 km rond uw vakman. Service duurtijd inbegrepen is 45 min. Niet inbegrepen: extra bekabeling, 2de persoon indien niet op gelijkvloers.
×
€49,99
Wij geven vijf jaar garantie op de onderdelen van uw toestel, de uurlonen en de verplaatsingskosten. In deze garantie is ook een gratis vervangtoestel inbegrepen, en dat voor de duur van de herstelling.×
€149,99

 • Gratis verzending & retour van alle bestellingen in België
 • 14 dagen bedenktijd om uw product te beoordelen
 • Uitgebreid aanbod aan extra services
Novy 1777 - Keuken
 Afbeelding vergroten
 • Novy 1777 - Keuken

Novy 1777

  PRODUCTINFORMATIE

  Overzicht

  Novy 1777
  Fabrikantencode: 1777
  Productinformatie

  Met de Novy 1777 kiest u voor snel, comfortabel en veilig koken. Want bij inductie reageren de kookzones onmiddellijk, zodat de pan heel snel warm wordt, maar ook zeer snel afkoelt zodra de kookzone is uitgeschakeld. Omdat niet de zone zelf, maar de kookpot erop wordt verwarmd, is bij het wegnemen van de kookpot alleen de contactwarmte nog aanwezig. Bovendien krijgt u een melding van de restwarmte, zodat u met deze kookplaat steeds zeer veilig kunt koken. Bovendien zijn inductiekookplaten vervaardigd uit zeer onderhoudsvriendelijk vitrokeramisch glas.

  Binnen het Pro-gamma staat flexibiliteit centraal. De achthoekige inductoren maken het kookoppervlak nóg groter, en de zones zijn ook twee aan twee koppelbaar. Mogelijkheden genoeg dus, om uw potten te zetten waar u wil en zelfs grotere potten en pannen te gebruiken.

  Dankzij InTouch bedient u uw Novy dampkap vanaf uw Novy inductiekookplaat. Makkelijk toch? De toetsen op werkbladhoogte zijn duidelijk zichtbaar en eenvoudig en intuïtief te bedienen. Zo heeft u de volledige controle over beide toestellen.

  Maar deze kookplaat beschikt nog over heel wat andere handige functies. Met de Slider-bediening kiest u rechtstreeks het gewenste niveau of glijdt u simpelweg met uw vinger tot het juiste niveau. Daarbij kan u nog de Power-functie inschakelen, om het vermogen even aanzienlijk te verhogen wanneer u, bijvoorbeeld, een grote hoeveelheid water aan de kook wilt brengen. Verder is de kookplaat onder meer voorzien van een handige timer voor iedere zone, pandetectie, een aankookautomaat, een warmhoudfunctie en een Stop&Go-functie die de energietoevoer tijdelijk uitschakelt.
   
   

  Specificaties

  Product

  • Merk
   Novy
  • Fabrikantencode
   1777
  • EAN
   5414425017775

  Algemeen

  • Type kookplaat
   Inductie 

  Functionaliteiten

  • Timer
    

  PhysicalProperties

  • Nisbreedte
   89cm
   De breedte die de nis moet hebben om het toestel in te kunnen plaatsen.×
  • Nisdiepte
   39cm
   De diepte die de nis moet hebben om het toestel in te kunnen plaatsen.×
  • Breedte
   91cm
  • Diepte
   41cm
  • Kleur
   Zwart

  CookerFeatures

  • Extrasnelle kookzone
    
   Het toestel heeft een functie waarbij de kookzone tijdelijk op vol vermogen kan gebruikt worden om zo extra snel te kunnen koken.×
  Meer specificaties
  Novy 1777 - Keuken

  Novy 1777

  €1529,90 € 1349,90
  Naar boven