Menu
Your Cart

Office Home and Student 2016 - doos - 1 PC

Office Home and Student 2016 - doos - 1 PC
Office Home and Student 2016 - doos - 1 PC
€ 149,95
Excl. BTW: € 123,93

Microsoft software suite: Office Home & Student 2016 

Word

Creëer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma's voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.

Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten.

PowerPoint

Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeën creëren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hiërarchische opmerkingen naast je dia's helpen je de feedback in je presentaties op te nemen.

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeën, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op één plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.
 

Product
EAN0889842089875
PIM1463674932862
Algemeen
Aantal licenties 1
Ondersteuning Mac Nee
Ondersteuning Windows Ja
Taalversie Frans