00000.jpg

Selexion heeft Smappee toegevoegd aan zijn aanbod. De gebruiksvriendelijke energiemonitor is daarmee in één klap beschikbaar voor een heel breed publiek. Selexion biedt Smappee aan in alle winkels en binnenkort ook via de webshop.

Smappee was tot nog toe enkel online te koop, via de webshop www.smappee.com, de Europese Apple Store en Smappee-partners. “We willen met onze oplossing zo veel mogelijk mensen aanspreken”, zegt Stefan Grosjean, CEO van Smappee. “Daarom zetten we nu de stap naar het retailkanaal. Via het winkelnetwerk van Selexion brengen we Smappee binnen handbereik van iedereen.” Bovendien kunnen de klanten rekenen op de ondersteuning en expertise van de vakmannen van Selexion.

“We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om bewuster om te gaan met energie”, zegt Hans Carpels, CEO van Selexion. “Met Smappee kunnen ze op een heel eenvoudige manier hun energiefactuur verlagen.” Selexion volgt de technologische ontwikkelingen op de voet, onder meer op het vlak van domotica en het Internet of Things. De toevoeging van Smappee aan het aanbod van Selexion past perfect in die strategie.

Gebruiksvriendelijke energiemonitor

Smappee is een gebruiksvriendelijke energiemonitor waarmee de consument zijn energieverbruik in real time opvolgt, bijstuurt en 10 tot 30% kan verminderen. De oplossing biedt een gedetailleerd inzicht in het energieverbruik, via één enkel meettoestel bij de meterkast en een app voor iOS of Android.

Smappee meet het exacte huishoudelijke verbruik, herkent daarbij het verbruik van verschillende toestellen, registreert sluimerverbruik en geeft een overzicht van de productie van zonnepanelen. De mobiele app laat toe om het energieverbruik op de voet te volgen en te analyseren. Via de Comfort Plug kan de gebruiker van op afstand toestellen aan- of uitschakelen en zo zijn energieverbruik actief bijsturen.

Meer weten? Uw Selexion vakman demonstreert u met veel plezier de Smappee energiemonitor!

Naar boven