AEG diepvries: bewaar je voeding nog energiezuiniger

31 juli 2020
AEG diepvriezer
Anker

[]

Een AEG vrijstaande diepvriezer is niet alleen handig in gebruik, hij zorgt ook voor een langere houdbaarheid van je etenswaren. De diepvriezers van AEG zijn daarnaast zuinig in gebruik. Ze beschikken dan ook allemaal over minimaal klasse A+.

Je hoeft met een AEG vrijstaande diepvriezer ook nooit meer te ontdooien dankzij de NoFrost technologie. NoFrost voorkomt ijsvorming en houdt je voedsel langer vers.

Bovendien kan je je diepvriesproducten makkelijk opbergen dankzij een slimme indeling. Je hebt een AEG vrijstaande diepvriezer in alle formaten, zodat er zeker eentje is die in jouw keuken past.

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Anker

[]

Voedselvakken in de diepvriezer

Perfect vers voedsel rechtstreeks uit je vrijstaande diepvriezer

Wanneer je vers eten in de AEG vrijstaande diepvriezer doet, is het belangrijk dat de benodigde invriestemperatuur snel wordt bereikt.

Met de Frostmatic-functie bereikt de diepvriezer snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel bewaard. Zodra alles is ingevroren, slaat het apparaat de standaardinstelling op.

Voor een precieze bediening van jouw AEG vrijstaande diepvriezer waarschuwen het visueel en akoestisch alarm jou als de temperatuur te sterk stijgt. De diepvriezer legt ook de hoogst bereikte temperatuur vast.

Anker

[]

Ontdooien niet langer nodig

Een AEG vrijstaande diepvriezer moet je niet meer handmatig ontdooien.

Dit dankzij AEG NoFrost, de beste ijsvrije technologie.

NoFrost voorkomt ijsvorming en behoudt de oorspronkelijke smaak en textuur van al het voedsel dat je in je AEG vrijstaande diepvriezer bewaart.

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Ontdooien niet meer nodig
Anker

[]

AEAGE62221AW diepvries
AEG diepvriezer AGE62221AW
499,99 Adviesprijs € 599,00
Zomersolden
AGE62226NX-1-1504681826-1000x1000
AEG diepvriezer AGE62226NX
849,00
AXAGE62226NW_230x230
AEG diepvriezer AGE62226NW
799,00