5 tips voor de drukke huisman en -vrouw

28 augustus 2019
huisman
Anker

[]

Begin september zwaaien de schoolpoorten open en is voor het merendeel onder ons de vakantieperiode voorbij. Traditioneel worden er agenda’s opgemaakt volgens de activiteiten van de kinderen en krijg je roosters met per dag: wie op welk moment een naschoolse activiteit heeft, en wie wanneer wordt vervoerd of gevoerd. Tussendoor is er het wassen, plassen en vooral het koken. Want je wil natuurlijk zo gezond mogelijk eten, zeker nu de ‘terug naar school’-periode aanbreekt!

Vandaar deze tips voor tijdbesparende keukentools

1. Een gezonde friteuse

2. Vaatwasserbestendig keukengereedschap

3. Een krachtige blender

4. De microgolfoven

5. Een vaatwasser

De heteluchtfriteuse zoals Airfryer van Philips of Actifry van Seb, zorgt voor knapperige frietjes of gefrituurde hapjes zonder frituurolie te gebruiken. Het gaat snel(ler) en je verbruikt tot wel 80% minder vet.

Vaatwasbestendige keukenhulpjes besparen je vooral afwastijd en zijn alleen al daarom de investering waard. Denk snij-, hak-, blend- en andere machines zoals een heteluchtfriteuse, maar ook de accessoires keukenmachines- en robots zoals een klassieke KitchenAid zijn vaatwasbestendig.

Powerblenders hebben een vermogen van min. 1200 watt en een krachtige motor waarmee je ook harde ingrediënten zoals noten, ingevroren fruit en ijsblokjes kan mixen. Gebruik je de hoogste stand om ingrediënten tijdens het mixen meteen op te warmen, maak je via de blender zelfs verse pastasaus of soep: tijdbesparend en efficiënt!

De microgolfoven is zowel een snelle als een zuinige manier om eten klaar te maken én je behoudt de vitamines. Ideaal dus wanneer je moet rekening houden met de verschillende activiteitenroosters van je huisgenoten.

Tot slot: de vaatwasser. In plaats van elke dag bergen afwas weg te werken, met of zonder hulp van je huisgenoten, kan je natuurlijk kiezen voor het zachte gesnor van een draaiende vaatwasser. Geef toe: dit is toch wel het meest tijdbesparende apparaat in elke keuken! Ontdek ons assortiment vaatwassers en weet dat je Selexion-vakman ook je beste hulp is wanneer je toestel iets mankeert!

Anker

[]