Onze Diensten

levering

LEVERING

Is die fantastische, nieuwe Amerikaanse koelkast, die betrouwbare en hoogtechnologische wasmachine, of eindelijk die mega coole (en grote) nieuwe TV de jouwe? Wij leveren met veel plezier grote huishoud- en andere elektrotoestellen, aangekocht in onze winkels, of via de web shop aan huis. Neem een kijkje op de site van onze zelfstandige winkels voor meer informatie.

Wil je dat we nog wat verder gaan en alles ook professioneel installeren? Lees hiernaast dan even verder!

vakkundig

VAKKUNDIGE INSTALLATIE

Wil je je gloednieuwe laptop graag startklaar meenemen naar huis? Of heb je graag een handje hulp bij het installeren van je wasmachine? Geen probleem! Onze elektrospecialisten steken graag de handen uit de mouwen voor jouw comfort.

We beantwoorden ook graag al je vragen (in het Nederlands) en leggen je precies uit hoe je je nieuwe toestel heb beste gebruikt. Als toemaatje geven we je ook nog nuttige tips over het onderhoud en wat je kan doen, mocht er ooit een probleempje opduiken.

herstellingen

HERSTELLINGEN - OOK AAN HUIS

Je krijgt je oude droogkast niet meer aan de praat. Of je smartphone heeft een dipje. Daar wordt je niet bepaald vrolijk van, toch?

Gelukkig staat de Selexion-specialist voor je klaar om je op te beuren en te kijken wat er snort aan jouw defecte toestel, ook na de fabrieksgarantie. De herstellingen vinden plaats in de winkel of bij jou thuis: wat jou het best uitkomt! En als het probleem niet in 1, 2, 3 kan worden opgelost dan wordt je meteen gedepanneerd met een vervangtoestel!

Parking

PARKING

Ruime parking aan de winkel

Geen parkeerproblemen bij een bezoek aan onze winkel. U parkeert gratis op onze privéparking terwijl u uw aankopen doet.

klantendienst

KLANTENDIENST

Bij ons is de klant koning. Of koningin. Heb je een vraag over je aankoop of weet je niet precies welk toestel te kiezen? Onze professionals staan altijd paraat met deskundig advies en helpen je graag verder met de glimlach. Voor, tijdens en na je aankoop.

cadeaubon

CADEAUBON

Weet je niet wat kopen voor de verjaardag van je petekindje? Of heeft jouw schoonvader al genoeg flessen van zijn favoriete rum? Goed nieuws! Met een cadeaucheque van Selexion zit je altijd goed. Jij bepaalt het budget, het feestvarken kiest het cadeau!

ecocheque diensten

ECOCHEQUES

Duurzaamheid is vanzelfsprekend bij ons. In onze winkels kan je dus ook betalen met ecocheques. Hier kan je energiezuinige toestellen mee kopen met het Europese ecolabel vanaf A+. Wist je trouwens ook dat je kan betalen met ecocheques voor een reparatie van een toestel met ecolabel vanaf A+? Geruststellend om te weten dat je niet altijd direct afscheid moet nemen je vertrouwde toestel bij elk probleem, toch?

Samen met jou gaan onze elektrospecialisten op zoek naar de beste oplossing.

BEBAT & RECUPEL

BEBAT & RECUPEL

Onze winkels promoten een ecologische levensstijl. Daarom hebben al onze winkelpunten een Bebat-inzamelpunt voor oude batterijen en een Recupel-inzamelpunt voor oude en defecte elektrotoestellen. Want ecologisch gaat nooit uit de mode.

fotoservice

FOTOSERVICE

Bij ons kan je ook terecht voor pasfoto’s. Onze fotospecialisten helpen je met het maken van pasfoto’s die beantwoorden aan de geldende normen. Bovendien hebben we een breed gamma aan fotocadeaus en kan je je vakantiekiekjes ook gewoon bij ons laten afdrukken.

Een gepersonaliseerde mok van je viervoeter, een fotoalbum van de eerste 6 maanden van je baby of trendy wanddecoratie van je gezinnetje? Onze fotospecialisten garanderen de mooiste resultaten en de beste fotoservice.

workshops

WORKSHOPS

Droom je van een culinaire workshop waar je het heerlijkste gebak leert bakken? Of zou je graag willen weten hoe je het best fotografeert met weinig licht? Hou dan onze agenda in de gaten voor de leukste workshops van onze productspecialisten. Zij delen hun vakkennis graag met jou.

b2b professional

B2B PROFESSIONAL

Wil je je zakenrelaties graag belonen voor de aangename samenwerking met een leuk cadeau? Heb je een toffe actie uitgedacht om je klanten te triggeren? Wij bieden jouw bedrijf een oplossing op maat aan speciale tarieven en denken mee aan wat jouw zaak nodig heeft.

Anker

[]