Tijd voor een spectaculaire TV-ervaring met de LG OLED C9

LG Oled
Anker

[]

Mag je tijdelijk de deur niet uit? Maak er dan het beste van en geniet van je lievelingsfilms, -series, of games met deze LG 4K OLED55C9MLB TV in perfect zwart en met Dolby Atmos geluid!

Wil je met je familie of vrienden skypen op groot scherm? Dat kan!

De LG OLED C9 is door de artificiële intelligentie en spraakbesturing één van de slimste OLED TV's ooit.

Dankzij haar perfect beeld, perfect zwart, heldere kleuren en Dolby Atmos geluid is ze verkozen tot Beste van de test door Test-Aankoop! Ben je klaar voor eindeloos entertainment?

VIND EEN PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

LG OLED beste van de test door Test-Aankoop
Anker

[]

Kan je niet naar de cinema? Dan breng je toch gewoon de cinema naar je toe met Dolby Atmos

lg oled heldere beelden

Met deze LG Oled C9 TV haal je meer dan ooit de TV in huis om je eigen persoonlijke cinema te maken. Misschien is het nu het ideale moment om meer TV-momenten in te lassen met het hele gezin.

De verbeterde α9 processor kan nu ook 2-kanaals geluid omzetten naar 5.1 surround sound. De processor herkent het soort geluid en optimaliseert deze voor het beste resultaat.

Hoor je minder goed? Wil je het basgeluid wat krachtiger? Je bepaalt zelf de geluidsinstellingen volgens jouw wensen en de akoestiek van de kamer waarin je TV kijkt.

Anker

[]

Bekijk je favoriete series met de beste kwaliteit dankzij Dolby Vision

Verveel je je wat en ben je van plan om enkele series te bingewatchen? Dan kan dat met deze LG OLED TV want...

De LG TV's stralen 29% minder blauw licht uit waardoor je urenlang TV kan kijken zonder je zorgen te hoeven maken over de gezondheid van je ogen.

Dolby Vision HDR bevat nu een nieuwe helderheidstechnologie die gebruik maakt van artificiële intelligentie. Hierdoor herkent je TV hoeveel daglicht er in de ruimte is en past ze de helderheid en het contrast van het beeld automatisch aan. Zo kijk jij altijd je favoriete series met het perfecte beeld.

netflix op lg oled
Anker

[]

Slimmer dan ooit: koppel al je slimme toestellen

Anker

[]

LG Oled C9 TV

Dankzij de LG webOS ThinQ AI heb je eenvoudig toegang tot al jouw favoriete entertainment en apps. Zo kan je gebruik maken van de meest populaire streamingdiensten zoals Netflix, spotify, Tidal en zoveel meer.

Heb je meerdere slimme LG toestellen in huis zoals een LG wasmachine of LG multiroom speakers dan koppel je gewoon al je toestellen aan je slimme LG Oled TV en bedien je ze via het home dashboard van je televisie. En dat allemaal vanuit je luie zetel!

Doordat de nieuwe LG Oled TV’s slimmer zijn, verstaan ze nu nóg ingewikkeldere verzoeken. Je krijgt de antwoorden die je zoekt sneller en duidelijker.

Anker

[]

Gamen op een groot scherm: snelle reacties, vloeiende beweging

Speel nu je favoriete games met superieure prestaties en een prachtige beeldkwaliteit met NVIDIA.

Een response time van 1 ms en een lage input lag zorgen voor een soepele  indrukwekkende game-ervaring zonder vertraging, vervaging of hapering.

VRR en ALLM, ondersteund door HDMI 2.1, leveren de beste graphics bij de hoogste snelheden.

gaming op lg oled tv
Anker

[]

Mocht je toch willen gaan voor een groter model, hebben we nog de LG OLED65C9MLB voor jou in petto.

Anker

[]