Zonder twijfel de beste service

Bij de professional in je buurt kan je terecht voor de leukste deals, professioneel advies en de beste service.

Vind de professional in je buurt

Anker

[]

Vrouw zoekt naar de beste wasmachine

Jouw huishoudtoestel in 1-2-3 geïnstalleerd

De beste service krijg je bij de professional in je buurt. Jouw professional levert grote huishoudtoestellen aan huis, installeert ze vakkundig bij je thuis en staat bij herstellingen steeds voor je klaar.

Heeft je wasmachine het net begeven? Geen paniek, want jouw professional helpt je met veel plezier verder in je zoektocht naar een nieuwe. Tijdens het bezoek aan jouw lokale Selexion winkel kan je genieten van professioneel advies en de beste expertise.

Heb je je nieuwe wasmachine eenmaal gekocht, dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je ze naar huis zal meenemen. Jouw professional levert jouw nieuwe wasmachine aan huis en installeert ze ook.

Ben je nog niet onmiddellijk toe aan een nieuwe wasmachine, maar heeft de jouwe wel nood aan een herstelling? Bij de professional in je buurt kan je ook terecht voor herstellingen.

Anker

[]

De beste inbouwservice

Heeft je gloednieuwe keuken nog een dampkap of een inductieplaat nodig? Zoek niet te ver en ga langs bij jouw professional.

Bespaar tijd en laat jouw inbouwtoestel door een échte professional vakkundig installeren. Met de vakkundigheid van jouw professional is jouw nieuwe dampkap of inductieplaat in no-time geïnstalleerd. Zo kan je onmiddellijk beginnen met het koken van je lievelingsgerecht!

Koppel zoekt naar een inbouwoven
Anker

[]

Koppel zoekt naar de beste tv

Zorgeloos tv-kijken

Of je nu je nieuwe tv bij je professional in de winkel of online koopt, je professional levert ze in beide gevallen aan huis. Zo komt je tv ongeschonden aan en wordt ze nog eens met de beste zorg en expertise bij jou thuis geïnstalleerd.

Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over hoe je je tv op punt stelt.

Anker

[]

Kant-en-klare laptops en computers

Het kopen van een nieuwe laptop of computer is niet altijd even gemakkelijk.

Welke laptop is perfect voor gaming? Hoeveel kost een krachtige laptop? Wat is het verschil tussen een gewone laptop en een multimedia laptop?

Het antwoord op deze vragen krijg je van de professional in je buurt. Zo vind je met de juiste expertise in een mum van tijd de beste laptop of computer voor jou.

Heeft je laptop of computer nood aan een opschoning? Ga dan langs bij jouw professional. De computerprofessional maakt hem terug helemaal gebruiksklaar.

Mama en dochter zoeken een laptop
Anker

[]

Iemand bekijkt een smartphone

De beste smartphones met de beste service

Heb je professioneel advies nodig bij het uitkiezen van je nieuwe smartphone of tablet? Dan ben je bij de professional in je buurt aan het juiste adres.

Wil je een smartphone met de beste camerakwaliteit of heb je liever een smartphone met heel veel geheugen? Of misschien wil je gewoon een gebruiksvriendelijke smartphone. Wat je ook zoekt, de professional helpt je in je zoektocht.

De professional stoomt je nieuwe smartphone of tablet ook helemaal klaar voor gebruik. Zo kan jouw professional al je favoriete apps installeren, jouw e-mailadres configureren en jouw gegevens overzetten van je oude naar je nieuwe smartphone of tablet.

Anker

[]