Connected Health
Gezondheid binnen handbereik
00000.jpg
Haarverzorging
Geen bad hair day meer!
0000.jpg
Mondhygiëne
Kies jouw tandenborstel

PERSOONLIJKE VERZORGING

U kan ook bij Selexion terecht als u op zoek bent naar een product voor uw persoonlijke verzorging. Of het nu gaat om tand-, haar- of lichaamsverzorging, we hebben het allemaal voor u. Verder hebben we voor u ook een assortiment badkamerproducten, artikelen die u kunnen helpen fit en gezond te blijven en zelfs een resem aan massage- & therapieproducten. Kiest u maar uit!

Of u nu man of vrouw bent, jong of oud, ouder of kind, wij voorzien in ons gamma producten voor iedereen. U zoekt bijvoorbeeld een haarverzorgingsproduct? Wij hebben zowel stijltangen als krultangen, haardrogers en haarborstels, net zoals wij ook haartondeuses in ons assortiment hebben. Zo hebben we in ons lichaamsverzorgingsassortiment ook zowel ladyshaves en epilatoren als trimmers en scheermachines.

Ook voor gelaatsverzorging en hand- en voetverzorging kan u bij ons terecht. En natuurlijk hebben wij ook voor uw baby verschillende producten in aanbieding. Bij ons komt niemand iets te kort.

Voor andere badkamerbenodigdheden kan u ook eens een kijkje nemen in ons Selexion gamma. Spiegels, zeeppompjes, doucheaccessoires, badtextiel of afvalbakjes, u noemt het, wij hebben het voor u. Ook als u een liefhebber bent van massages, warmte-, aroma- of lichttherapieën kan u bij Selexion vinden wat u zoekt.

Hecht u veel belang aan uw gezondheid? Probeert u fit te blijven? Bij Selexion kunnen we u helpen met ons aanbod van hartslagmeters, smartbands, personenweegschalen en medische verzorging. Vindt u mondhygiëne belangrijk? Een elektrische tandenborstel of een monddouche is dan zeker aangeraden en ook dat hebben wij voor u.

U merkt het, Selexion kan u allerlei producten aanbieden voor uw persoonlijke verzorging in al zijn facetten. Uw Selexion vakman helpt u graag uw keuze te verfijnen of u bestelt uw product gewoon online en laat het bij u thuis leveren.

Naar boven