Philips Hue

Hoe werkt Philips Hue?

Philips Hue Bridge and lamps

Met Philips Hue ervaart u licht op een geheel nieuwe manier. Het is een draadloos verlichtingssysteem dat bestaat uit Hue lampen, een bridge en de Hue app. Eenmaal geïnstalleerd zal u snel ontdekken hoe energiezuinig LED-licht voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen en -ervaringen kan zorgen.

Wat heeft u nodig?

Er zijn twee manieren om aan de slag te gaan met Philips Hue. U kan een starter kit aanschaffen die Hue-lampen en een bridge bevat. Daarnaast kan u ook een losse bridge kopen en uw eigen systeem bouwen.

Philips Hue Starter Kit or Bridge

Starterkit of bridge

De bridge is het hart van het Philips Hue-systeem: hij verbindt uw smartphone of tablet met uw Hue lampen. U kan tot 50 Hue lampen en accessoires aansluiten op 1 bridge. De bridge moet via Wifi verbonden worden met het internet zodat u uw verlichting vanop afstand kan bedienen.

Ontdek de Philips Hue Bridge >>

Philips Hue Lamp

Hue Lamp

Wanneer u beschikt over minstens één Hue lamp of armatuur, en deze is verbonden met uw bridge, kan u beginnen experimenteren. U kan een Hue lamp integreren in een bestaande armatuur in uw woning of opteren voor armaturen waar de Hue lichtbron rechtstreeks in verwerkt zit, zoals de Hue Beyond en Go.

Ontdek de Philips Hue Lamp >>

Hue App

Hue App

Met de Hue app – beschikbaar voor Apple of Android - kan u eenvoudig elk Philips Hue-product in uw huis bedienen. Verken de functies van de Philips Hue app of download apps van anderen om nieuwe manieren te ontdekken om met licht te spelen.

Aan de slag

Schroef de Hue-lamp in de armatuur

Schroef de Hue-lamp in de armatuur

Heb je de de starter kit gekocht, schroef dan de Hue-lampen in je bestaande armaturen. Zorg ervoor dat de schakelaars zijn ingeschakeld. Andere Philips Hue-lampen, zoals de Philips Hue lightstrip plus, hoef je alleen maar in te pluggen en van voeding te voorzien. Heel eenvoudig.

Stel de Hue-bridge in

Stel de Hue-bridge in

Plug de bridge in en hij start automatisch op. Verbind hem met je Wifi-router met behulp van de meegeleverde netwerkkabel. Wacht tot de drie lampjes gaan branden en je bent klaar om verder te gaan.

Download de Philips Hue-app

Download de Philips Hue-app

Download de Philips Hue app via de Apple store of de Google Play store. Maak verbinding met de bridge en vind je lampen. Dat is alles. Philips Hue is nu klaar voor gebruik.

Ervaar het verschil

Ervaar het verschil

Nu je het Hue-systeem hebt geïnstalleerd, is het tijd om vertrouwd te raken met de mogelijkheden van Philips Hue. Verken de functies van de Philips Hue app of download apps van anderen om nieuwe manieren te ontdekken om met licht te spelen. Heb je eenmaal de smaak te pakken? Dan kun je het systeem verder uitbreiden om nog meer van Philips Hue te genieten.

Naar boven