Menu
Your Cart

RS 5000

RS 5000
RS 5000
RS 5000
RS 5000
RS 5000
€ 199,99
Adviesprijs € 249,00
Excl. BTW: € 165,28

De elegant ontworpen RS 5000 is een intelligent luisterapparaat waarmee u uw televisiegeluid naar uw hand en oor zet. Zo hebt u de keuze uit drie verschillende luisterprofielen voor een optimale tv-, film- en muziekklank. De unieke verstaanbaarheidsfunctie verhoogt met één druk op de knop de duidelijkheid van gesproken woorden. Met zijn baanbrekende draadloze digitale technologie, zijn intuïtieve gebruik, zijn absolute draagcomfort en zijn batterij met lange levensduur garandeert de RS 5000 een hoogst genietbare televisiesound.

Uw troef in televisie kijken en luisteren.

Alles horen en helemaal genieten. Hoe sterker een televisieprogramma, hoe meer baat het heeft bij een schitterende klank. En dat is precies de rol die de Sennheiser RS 5000 wil spelen. Volume, klankprofiel en zelfs spraakverstaanbaarheid op maat, uw maat. En u kunt vrij bewegen terwijl u aan het luisteren bent. De RS 5000 is immers draadloos en ultralicht.

Neem geen genoegen met een povere tv-klank: vergroot de duidelijkheid en het comfort en luister intenser.

Uw troef in geluidservaring

Met de RS 5000 produceert uw televisie een superieure Sennheiser-klankkwaliteit. Om uw luisterervaring te personaliseren hebt u de keuze uit drie profielen. Gegarandeerd de duidelijkste spraak en de kleurrijkste muziek. Stel het volume links en rechts zo in dat u een aangenaam en evenwichtig geluid verkrijgt.

Uw troef in bewegingsvrijheid

De RS 5000 verlost u van hinderlijke kabels en geeft u een bewegingsvrijheid van maar liefst 70 meter. Voor een heuse kijkmarathon beschikt u over een autonomie tot 12 uur. En dankzij de ultralichte RS 5000 geniet u ten volle van die bewegingsvrijheid.

Uw troef in spraakverstaanbaarheid

De RS 5000 heeft een unieke spraakverstaanbaarheidsfunctie die achtergrondruis in het tv-geluid dynamisch onderdrukt, zonder afbreuk te doen aan de gesproken tekst. De functie garandeert u een veel meer relaxte kijk- en luisterervaring.

Uw troef in comfort en gebruiksgemak

Focus op uw programma in plaats van op uw apparaten: de RS 5000 garandeert een vlot, intuïtief gebruik. Zo doet hij er u aan denken dat het tijd is om de batterijen op te laden. Hij is perfect compatibel met alle digitale en analoge tv-output. En de RS 5000 creëert geen enkele druk op de oren en de slapen, zelfs niet tijdens langere sessies. Zeker brildragers zullen zo’n draagcomfort sterk op prijs stellen. Bovendien schakelt hij zichzelf uit als hij niet in gebruik is.

Uw troef in stijl

De RS 5000 met zijn slank en aantrekkelijk basisstation vormt een stijlvolle en subtiele aanvulling op elk home-entertainmentsysteem. Het basisstation doet ook dienst als intelligent dockingstation waarin de koptelefoon tijdens het opladen van zijn duurzame batterij een keurige en compacte, horizontale positie inneemt.

Product
EAN 4044155207088
PIM 1489961103884
Aansluitingen
3,5 mm aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Hi-res audio Nee
Algemeen
Actieve ruisonderdrukking Nee
Draagwijze hoofdtelefoon Oordopjes
Type hoofdtelefoon In-ear
Audio
Frequentiebereik 15 - 16000 Hz
Connectiviteit
Bluetooth Nee
Fysieke kenmerken
Gewicht 33 g
Zweet- en weerbestendig Nee
Gebruiksgemak
Draadloos Ja
Ingebouwde microfoon Nee
Luidsprekerprestaties
Akoestisch systeem Gesloten
Stroom
Maximale batterijduur 12 uur
Oplaadtijd 3 u