Inspire the world, create the future

Samsung laat u kennis maken met de nieuwste technologieën en evoluties door zijn innoverende karakter zodat u al van de toekomst kan proeven. Laat u inspireren en beleef de wereld nog intenser; maak u het leven nog gemakkelijker en aangenamer dankzij de talloze mogelijkheden in het Samsung universum.

Categorieën

Samsung smartphones

Sinds de eerste GSM is de mobiele telefoon geëvolueerd naar een slimme telefoon. Van de Samsung Galaxy S tot de Galaxy –reeks vind je voor ieder budget de perfecte Smartphone.

Samsung televisies

1 miljard kleuren! Van de meest zwarte schaduw tot de meest witte schaapjeswolken. De laatste technologie QLED brengt een beeld met 100% kleurvolume en nog veel meer unieke karakteristieken die de beleving ongelooflijk perfect maken.

Samsung wasmachines

De wasmachines van Samsung zitten boordevol innovatieve mogelijkheden. De hoogwaardige reinigingstechnologie spaart je tijd en moeite. Was zowel in koud als in warm water met een lager energieverbruik, dankzij de Samsungs Ecobubble™ technologie.


Samsung tablets

Samsung tablets bieden tal van mogelijkheden voor het werk, games en video’s. De briljante schermen bieden echt entertainment dankzij de krachtige en heldere beelden.

Samsung audio/blu-ray

Vergroot de beleving van je televisie met een Samsung home entertainment set. Vul het indrukwekkende beeld van je Samsung TV aan met het superieure geluid van de Samsung soundbars en draadloze speakers.

Samsung koelkasten

Kies voor een optimale versheid door de luchtvochtigheid in de hele koelkast met de Twin Cooling Plus™ technologie. Samsung biedt meer ruimte, een gunstigere indeling en hoogwaardige koelprestaties met zijn koelkasten en koel-vriescombinaties.


Samsung wearables

Beleef het Samsung eco-systeem en stuur jouw smartphone naar het volgende level. Film alsof je er bij bent met de 360 camera en bekijk het resultaat via de VR-bril of jouw smartwatch.

Samsung stofzuigers

Of u nu kiest voor een klassieke zakloze stofzuiger, de handige POWERstick of de gemakkelijkste oplossing met de robotstofzuiger POWERbot, de sterke zuigkracht van de Samsung stofzuigers zorgt voor een optimale reiniging.

Samsung microgolfovens

De microgolfoven van Samsung zijn ontworpen om je leven makkelijker te maken. Wat je ook wil doen, Samsung heeft er het ultieme apparaat voor. Dankzij innovatieve functies zoals HotBlast™, kunnen onze microgolfovens ook worden gebruikt als oven.


Nieuwigheden

Ontdek Samsung

Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.

Naar boven