Om in de woonkamer een echte bioscoopervaring te creëren, kiezen velen voor een groot scherm. Om een optimale kwaliteit te garanderen, zelfs op groot scherm, lanceert Samsung de QLED 8K. Met een resolutie die vier keer hoger is dan de 4K en een beeldkwaliteit met een ongeëvenaarde diepte en realisme, zet de QLED 8K een nieuwe standaard.

Perfect reality

Dankzij de 8K resolutie biedt de nieuwe QLED TV (Q900R) van Samsung supergedetailleerde en diepe beelden. QLED 8K maakt gebruik van Quantum Dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. Superieure helderheid, diepe contrasten en een grote kijkhoek garanderen een verbluffend beeld, ongeacht de lichtomstandigheden. Dankzij de 8K AI upscaling technologie van de QLED 8K TV geniet je steeds van 8K, ongeacht de resolutie van de oorspronkelijke content.

Real 8K Resolution

Hoe groter het scherm, hoe hoger de vereiste resolutie. Samsung QLED 8K TV’s hebben een resolutie van 7680 x 4520, oftewel maar liefst 4 keer meer pixels dan bij 4K. Dat betekent ongekende diepte en detail rechtstreeks in de huiskamer.

8K AI Upscaling

Bekijk bestaande content nu al in 8K resolutie. De 8K technologie is zo nieuw dat er nog maar weinig films speciaal voor zijn gemaakt. Ingebouwde Kunstmatige Intelligentie (AI) zorgt ervoor dat bestaande films automatisch worden opgeschaald naar superieure kwaliteit. Kijken naar 8K beelden is dus per direct mogelijk op een Samsung QLED 8K, ongeacht de content!

Quantum Processor 8K

Dankzij AI optimaliseert Samsung’s eigen processor niet alleen beeldkwaliteit en geluid op een intelligente manier, maar maakt hij ook verbinding met andere toestellen in huis.

Q HDR 8K Powered by HDR10+

Geniet van onvoorstelbare diepte en detail, in combinatie met de weergaloze 8K helderheid. HDR10+ technologie zorgt ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven. Zo ervaar je films tot in de kleinste details op realistische wijze, zoals de filmmaker dat bedoeld heeft.

De stijlvolle oplossing

Je televisie moet zich volledig integreren in jouw levensstijl en interieur. De tijd dat je televisie een grote zwarte vlek was in je woonkamer, is voorbij. De Ambient Mode doet je TV letterlijk verdwijnen. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en derandapparatuur versterkt nog dit effect en geeft je een grote flexibiliteit bij het inrichten van je woonkamer. Zelfs de ruimte tussen je TV en de muur verdwijnt dankzij de ‘No gap’ muurbevestiging.

De Perfecte Smart TV

Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde afstandsbediening.

Specificaties

• 8K resolutie : (7,680 x 4,320)
• 8K AI Upscaling
• One Invisible Connection en Ambient Mode
• Beeldkwaliteit index (PQI): 4000
• Helderheid: Q HDR 8K
• Smart Hub en Premium One Remote Control
• Direct Full Array
• Ultra Black Elite
• 100% kleurvolume dankzij Quantum dot technologie

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven