Helden schitteren, zelfs in de donkerste momenten.

 

Ontvang tot €1000 terugbetaald bij aankoop van een QLED of Premium UHD TV

Koop in de periode van 11 t/m 31 december 2017 een QLED of Premium UHD televisie en ontvang tot €1000 terugbetaald.
De € 1000 cashback geldt enkel op de Samsung QE55Q8F en Samsung QE65Q8F én enkel in de Selexion winkelpunten. Je ontvangt daar een korting van € 500 op het toestel en via Samsung.be kan je de cashback van €500 claimen.

Vul het online aanmeldformulier in en print deze uit. Stuur het aanmeldformulier, de aankoopbon en de originele streepjescode met serienummer en EAN code van de verpakking uiterlijk 15 januari 2018 op. Zie actievoorwaarden voor meer details. Bekijk de uitleg over het registratieproces en/of de veelgestelde vragen hier.

 

Q PICTURE

Samsung combineert de helderheid van de traditionele LED Backlight met laag Quantum DOT kristallen, en het resultaat mag er zijn: levendige kleuren mét hoog contrast, ook overdag en in sterk verlichte ruimtes. Samsung ondersteunt ook HDR en voegt er Q Contrast aan toe. Hierdoor krijg je t een immersieve kijkervaring, waarbij elk detail volledig tot zijn recht komt. Door de brede kijkhoeken is er geen kleurvervorming, ook als je niet recht voor de televisie zit - zo zit je dus overal goed.

Q STYLE

Samsung QLED televisies staan voor meer dan een immersieve kijkervaring. De nadruk ligt ook op een minimalistische look. Dankzij een hoogwaardige, metalen afwerking en de Invisible cable zorgt Samsung ervoor dat de QLED televisies in elk interieur mooi staan en ze lossen ook ineens.

Q SMART

Samsung verenigt al je Apps, randapparatuur en favoriete content met één enkele remote. Met Autodetectie herkent de televisie de aangesloten toestellen en geeft het ook weer welke toestellen aan welke input verbonden is. Zelf moet je dus niets meer instellen: van spelconsole tot mediaplayer - je televisie herkent ieder apparaat zodra je het aansluit.

Naar boven