Vanaf 25.02.2018

Samsung zal op 25 februari de nieuwe versie van de flagship series Galaxy S bekendmaken. De laatste telg van deze reeks, de Samsung Galaxy S8, was indrukwekkend: het Infinity Display voor een ononderbroken kijkbeleving, de gestroomlijnde, ergonomische vorm en de krachtige Exynos-processor binnenin. Hoe gaat Samsung dit jaar verbazen?

Om daar een antwoord op te krijgen, moeten we nog even geduld hebben. Op 25 februari kunnen we via de live stream ontdekken welke nieuwe features, updates en gimmicks de nieuwe Galaxy S smartphone zal bevatten.

Geruchten
Hieronder kan je enkele geruchten terugvinden.

Camera met variabel diafragma en slowmotionfunctie

Volgens Tweakers.net zal de Samsung Galaxy S9 waarschijnlijk een vernieuwde camera krijgen. Deze zou een lens hebben met variabel diafragma en dit door middel van een fysieke sluiter. Daarnaast komt er waarschijnlijk ook een slowmotionfunctie. Met deze functie kan de smartphone Full HD-beelden schieten aan 480 frames per seconde.

Never change a winning design

Verschillende websites, waaronder The Verge, melden dat het design van de Galaxy S9 nagenoeg hetzelfde zal zijn als de Samsung Galaxy S8. Dit betekent dat de smartphone een Infinity Display van 5,8 inch of 6,2 inch zal bevatten.

Ergonomisch. Logisch.

Een minpunt van het huidige vlaggenschip in de Galaxy S-reeks is de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Momenteel plaatst Samsung die langs de camera en dit zorgt voor kleine frustraties bij gebruikers en critici. Bij de Galaxy S9 zal de vingerafdruksensor onder de camera geplaatst worden. - Bron: Tweakers.net

Exynos 9810

Waarschijnlijk zullen de europese modellen de nieuwe Exynos 9 Series 9810-soc bevatten. Deze chip is door Samsung zelf ontwikkeld en is op vele vlakken krachtiger (tot 15%) en zuiniger (tot 10%) in vergelijking met de Snapdragon 845-soc. - Bron: Techstatic.nl

 

 

 

 

Naar boven