Menu
Your Cart

SC-UX102

SC-UX102
SC-UX102
€ 229,99
Excl. BTW: € 190,07

Produceert een krachtig en breed geluid

Met de 300 W aan vermogen en de New Design-luidspreker wordt een basgeluid vol slagkracht en een algeheel goed uitgebalanceerd geluid geproduceerd. De luidspreker bevat een 13-cm woofer en 5-cm tweeter die zijn geoptimaliseerd voor het 2-weg systeem. En door de voorkant van de luidspreker ver uit te trekken, wordt het geluid wijd verspreid.

Eenvoudig en stijlvol design - Mooie zwarte textuur/blauwe verlichting

De UX102 heeft een eenvoudig en stijlvol design dat goed past in diverse ruimten. Door de textuur van het oppervlak te verbeteren met een matte afwerking tegen haarscheurtjes wordt een eenvoudig maar luxueus design gecreëerd. De hoofdunit bevat ook blauwe verlichting Dit zachte blauwe licht vult de omringende ruimte op een smaakvolle manier.

Geniet van je muziek met het beste geluid - Local Preset Equalizer

Met de grote veelzijdigheid van de Local Preset Equalizer kun je maximaal genieten van verschillende muziekgenres, zoals rock, salsa enzovoort. De Football-modus maakt tv kijken nog leuker. Je kunt het geluid selecteren zodat het overeenkomt met wat je doet

Geniet van je muziekverzameling

De DJ Jukebox speelt liedjes vanop een USB-apparaat in Mix Play modus. Men kan ook de speellijsten bedienen en verzoeknummers afspelen via de Panasonic MAX JUKE App..

Product
EAN5025232856503
PIM1516703163482
Aansluitingen
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Afspelen van MP3 Ja
Multiroom Nee
Radio-ontvangst DAB, FM
Algemeen
Geschikt voor multiroom Nee
Type keten Mini
Audio
Aantal voorkeuzezenders 40
Uitgangsvermogen (totaal) 300 W
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Multimedia
Afspelen van media CD